Week van 20 januari 2020: flyeren ontbijtaktie

In de week van 20 januari wordt er in Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel inschrijfformulieren huis aan huis bezorgt.
Team Lekkerkerk gaat op zaterdag 15 Februari 2020 een ontbijtservice verzorgen. Tegen betaling van  € 5,- per ontbijt krijgt u uw ontbijt tussen 7.00 en 9.00 uur thuis bezorgd door een deelnemer van team Lekkerkerk. Het ontbijt wordt bezorgd in Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Berkenwoude Lage weg  Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel

Het ontbijt (per persoon) bestaat uit: 2 verschillende bolletjes brood ,krentenbol, kaas, ham, zoetbeleg, ei, drinken en fruit. En omdat het de dag na 14 februari is, een Valentijns tintje.

De gehele opbrengst van deze actie komt ten bate van stichting Roparun.
Deze actie wordt mogelijk gemaakt door plaatselijke winkeliers.
Via de inschrijfformulieren kunt U iemand opgeven en verassen met zo’n ontbijtje.