We zijn lekker op dreef !

Hoewel jullie misschien een tijdje niks van ons gehoord hebben op deze website, zit Team Lekkerkerk zeker niet stil! Inmiddels hebben we onze eerste teamvergadering al gehad, die overliep van motivatie en enthousiasme. We hebben met elkaar weer mooie plannen gemaakt en gaan er weer een fantastische editie van maken in het Pinksterweekend van 2019!
 
Ook de eerste oefenloop op 28 oktober jl zit er alweer op. Voor een aantal nieuwe teamleden was het de eerste keer, maar de 30 oefenkilometers verliepen uitstekend en iedereen is dan ook met verve geslaagd. Dat geeft vertrouwen en nóg meer motivatie richting het Roparunweekend!
 
We hebben besloten dit jaar weer vanuit Hamburg te vertrekken. Zodoende komt iedereen wel een keer aan zijn trekken: wel of geen heuvels, langer of korter door ons eigen landje.
 
We hebben uiteraard ook weer een paar mooie akties op de planning staan. Een aantal van hen zal u niet vreemd in de oren klinken. Omdat ze vorige jaren zo’n enorm succes waren, gaan we met een aantal akties gewoon op herhaling. Het gaat tenslotte om zoveel mogelijk eurootjes voor de mensen die een stukje palliatieve zorg zo hard nodig hebben.
 
Alvast voor in uw agenda:
 

  • Zaterdag 9 februari 2019:             Valentijnsontbijtaktie
  • Zaterdag 18 mei 2019:                   Boodschappenaktie

Verder lopen er met diverse basisscholen in de Krimpenerwaard al enige tijd gesprekken ivm het organiseren van sponsorlopen. Dit ziet er zeer positief uit en in het voorjaar van 2019 zullen er dan ook diverse sponsorlopen door ons georganiseerd gaan worden in de Krimpenerwaard, hierover later meer.