Martin van Wijnen

Masseur

Helaas kent iedereen wel iemand die vecht tegen kanker of er al aan is overleden. Voor mij persoonlijk zijn er al te veel familieleden, waaronder mijn moeder, goede vrienden en bekenden aan deze verschrikkelijke ziekte overleden. Gelukkig zijn er ook naaste familieleden die het wel hebben overleefd, maar zij zullen verder moeten met de onuitwisbare zichtbare en onzichtbare gevolgen van de ziekte, de operaties, chemo’s en bestralingen.

 

Motivatie genoeg dus om voor de 2e keer mee te gaan als masseur voor de lopers van roparunteam Lekkerkerk, die twee doelen voor ogen heeft n.l. zoveel mogelijk geld ophalen voor instanties die ervoor zorgen dat patiënten die lijden aan deze ziekte en hun naasten alle ondersteuning en begeleiding krijgen die nodig is, zowel tijdens als na de ziekte.

En op tweede plaats hiervoor een tegenprestatie te leveren door mee te doen aan deze sportieve slijtageslag, waarbij teamwork het sleutelwoord is om te zorgen dat de lopers en hun begeleiders de eindstreep halen.

Ik ben er trots op dat ik mij tussen deze enthousiaste groep mensen, die een hart voor de Roparun hebben, mag begeven.

Doneer > 

Terug naar teamleden