Erwin Heeringa

Loper

Hallo,

Ik ben Erwin Heeringa en ga dit jaar voor het eerst mee als begeleider en reserveloper met de Roparun. Ik heb altijd veel gesport. Ooit om te winnen en nu vooral om gezond te blijven en te genieten. Buiten hardlopen, tennissen, wielrennen en surfen is heerlijk en ik kan me geen leven zonder voorstellen. Je realiseert je dan niet altijd dat niet voor iedereen dat is weggelegd.

Kanker is een ziekte waarmee ook ik indirect te maken heb gehad en familie of kennissen heb verloren. Nu, met team Lekkerkerk mogen sporten voor andere om een steuntje in de rug te zijn in een zware periode is prachtig. Gezamenlijk werken aan een mooie opbrengst om te kunnen doneren aan doelen die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van kankerpatiënten vind ik mooi en waardevol.

Gevraagd worden om als begeleider of reserve loper om Team Lekkerkerk zo goed (en zo snel) mogelijk van Hamburg naar Rotterdam te kunnen begeleiden beschouw ik als een eer.

Ik heb er zin in …. doneert u ook?