Agnita Rolleman

Loper

Éenmalig … óf besmet met het Roparunvirus!”

Dat waren de woorden waar ik 13 mei 2015 mee van huis ging richting Parijs voor mijn allereerste Roparun. Nou ik kan je vertellen: besmettelijk was het zeker!!!

Na die eerste keer in 2015 als begeleider mee te zijn geweest op de route Parijs, mocht ik vervolgens 3 jaar lang als loper mee met Team Lekkerkerk. Dit was tot nu toe 2 keer op de route Hamburg en 1 keer route Parijs. Stuk voor stuk fan-tas-tische ervaringen! Daarom ga ik dit jaar nogmaals mee als loper, dit keer wederom vanuit Parijs! En ik weet nu al: het gaat weer geweldig worden om met zo’n waanzinnig tof team van allemaal zeer gedreven mensen door een prachtig landschap te mogen lopen, in zo’n geweldige sfeer en…het allerbelangrijkste….voor zo’n waanzinnig doel!

Ik ben momenteel bezig mijn hardlooptrainingen weer stevig op te pakken richting Roparun 2020, of ik ter voorbereiding voor de 3e keer marathon Rotterdam ga doen weet ik nog niet. Leuke bijkomstigheid is dat mijn man Imre dit jaar ook weer mee gaat. Na 3 keer als begeleider meegegaan te zijn, gaat hij dit jaar mee als loper ÉN …. als teamcaptain.

Supergaaf om dit ‘avontuur voor het leven’ wederom samen te mogen beleven!
Mijn allergrootste drijfveer is en blijft natuurlijk: Me inzetten voor dit super goede doel, en er heel veel geld mee op te halen. Zodat zoveel mogelijk kankerpatiënten deze ziekte uiteindelijk, net als ik in 2009 … kunnen overwinnen! Daar gaan we voor met Team Lekkerkerk!