Sponsors 2018-2019

Printerette voor persoonlijke service!

Printerette is een echt familie bedrijf welke al bestaat sinds 1902! Begonnen in 1902 als drukkerij, in 1978 als eerste gestart in Nederland met het commercieel inzetten van kopieermachines van Xerox. Nu inmiddels uitgegroeid  tot marktleider in deze markt in de randstad.
U kunt bij ons terecht voor printen, kopiëren, scannen, posters, grootformaat printen, afwerking, visitekaartjes, flyers, textiel- en keramiek bedrukken en nog veel meer!
Wij hebben ook een ruime “Doe-het-zelf afdeling” met uitstekende digitale kleurenprinters, PC’s met snel internet en een zeer snelle service afdeling waar u veilig uw opdrachten kunt achterlaten. Onze betrouwbare en alerte vakmensen zorgen ervoor dat uw opdrachten goed en op tijd worden gemaakt en – indien gewenst -afgeleverd.ISR Music
 
Imre Rolleman werd in 1975 in Rotterdam geboren. Op 9 jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste fluitlessen bij de plaatselijke muziekvereniging te Lekkerkerk. Na het behalen van zijn Havo-diploma begon Imre zijn studie bij Jo Hagen aan het Rotterdams Conservatorium. In 1998 behaalde hij zijn Docerend Musicus diploma met een 8,5 om in 2000 zijn studie af te ronden met een 9,5 voor zijn 2e fase diploma.
Regelmatig nam Imre deel aan diverse concoursen, waaronder het Nationaal fluitconcours, Stichting Jong Muziektalent Nederland en het Prinses Christina Concours. In 1989 kwam Imre’s muzikale leven in een stroomversnelling. Naast twee solo-optredens met het Nationaal Jeugdorkest trad Imre vanaf dat jaar regelmatig op in het NCRV-radioprogramma “Muziek in vrije Tijd”. Tijdens zijn studie remplaceerde hij meerdere malen bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Doelenensemble. In 1999 was hij solist bij het Leidens Sinfonietta en won in 2000 de “Prix d’Harmonie”. Imre remplaceert regelmatig bij het RBO Sinfonia en de Marinierskapel. Naast zijn werk als fluitdocent bij muziekverenigingen speelt Imre sinds 2009 bij diverse musicals, is sinds de oprichting fluitist bij het kamermuziekensemble De Bezetting Speelt, is fluitist bij het Dordts Kamerorkest, het Laurensbachorkest en diverse ad hoc ensembles en – orkesten. 
SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.
Met meer dan 46.500 medewerkers en een sterke lokale aanwezigheid, genereert de SPIE Groep een omzet van €6,1 miljard en een EBITA van €388 miljoen in 2017.


 

PlaceMate is enthousiast actief op het gebied van personele mobiliteit en fungeert als een ‘maat’ voor uw organisatie en haar medewerkers. Zij gaat voor een duurzame relatie met uw organisatie en medewerkers op basis van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Meedenken in uw personele problematiek is vanzelfsprekend.  Welhaast alle personele diensten worden geleverd zoals werving & selectie, detachering, coaching, outplacement, re-integratie (+ 2e spoor) en aanpak ziekteverzuim.
Ervaring, betrokkenheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden voor ons als organisatie. Onze aanpak kenmerkt zich door in elke situatie het juiste maatwerk te leveren, niet gehinderd door vaste formats maar gebaseerd op kennis en ervaring. Onze visie daarbij is simpel: prettiger werken = beter resultaat. Graag helpen wij u op weg als individu of als organisatie.
PlaceMate bestaat uit een kerngroep van ‘maten’ die met én voor PlaceMate werken. Deze ‘maten’ delen de kijk op mens en organisatie, maar ook hun netwerk waardoor wij u met vele, personele zaken snel en professioneel van dienst kunnen zijn. Door ook samen te werken met geselecteerde partners kan PlaceMate specifieke kennis inzetten om voor u het beste resultaat te bereiken.


 

 Waarom autoverhuurbedrijf D.Spek?

 • Voor de kilometers 4 prijsgroepen
 • Met een grote groep weg
 • Een vaste prijs in staffels
 • Betrouwbaar op de weg
 • 4 seizoens banden
 • Prijzen inclusief btw

Met zes notarissen zijn wij in staat om onze specialismen voortdurend verder uit te bouwen. Dat betekent dat wij u in een steeds ingewikkelder wordende samenleving altijd van dienst kunnen zijn met adviezen en diensten over familiezaken zoals een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, erven, schenken en estateplanning. Ook met regelingen voor uw bedrijf zijn wij u behulpzaam, zoals de oprichting van een BV of het overdragen van aandelen, en met de oprichting en statuten van vereniging of stichting. Verder helpen wij u efficiënt bij de aankoop van een huis en de hypotheekakte.Boon Edam is toonaangevend in de levering van architecturale tourniquetdeuren, beveiligingssluizen, toegangspoortjes, draaihekken en automatische schuifdeuren aan klanten over de hele wereld. Wij zijn een derde generatie Nederlands familiebedrijf die trots zijn op onze kennis en toewijding aan deze gespecialiseerde markt. Vanaf het moment dat u met ons praat over uw visie op uw entree, het hele besluitvormingsproces tot en met de aanschaf en service bent u bij ons in veilige handen. Onze belofte aan u is onze toewijding om u zich welkom en veilig te laten voelen en onze missie is om u te helpen een beslissing te nemen die waarde toevoegt aan u en uw bedrijf.
Onze Boon Edam Experience biedt het optimale antwoord op uw toegangswensen en -eisen. Ontdek meer over ons bedrijf en de factoren die onze positie als The Entry Experts waarborgen:

 • We bieden maatwerk oplossingen op gestandaardiseerde producten en kunnen daarom exclusieve waarde toevoegen aan de hele klantervaring. Dit zijn niet alleen woorden – ze worden oprecht ondersteund door veel getuigenissen en ervaringen van onze klanten en partners.
 • We zijn al ruim 140 jaar actief in de toegangssector. Deze geschiedenis heeft een erfenis achtergelaten van succesvolle projecten waar we tot op de dag van vandaag nog steeds heel trots op zijn. Onze producten doorstaan de tand des tijds en blijven een veilige en welkome ervaring bieden. Veel van onze klanten bestaan reeds lange tijd en zijn loyaal aan ons vanwege onze betrouwbaarheid en het wederzijds vertrouwen dat we in onze projectpartnerschappen koesteren.
 • Wij zijn geen koude lopende band in een steriele fabriek met massaproductie. Onze collega’s en klanten zijn loyaal en velen zijn al decennialang betrokken bij het bedrijf. We denken in termen van efficiënte doorstroming, veiligheid, gebruikerscomfort, energiebehoud, technologie, innovatie en échte mensen.
 • Wij kunnen vol vertrouwen zeggen dat onze vestigingen wereldwijd te vinden zijn. In landen zonder eigen Boon Edam vestiging werkt onze Global Export divisie samen met exclusieve distributeurs of biedt ze directe verkoop en services. Dit betekent dat we u een snelle en lokale ervaring kunnen bieden, waar u ook bent. We zijn altijd in de buurt om te zorgen dat aan uw koop- en servicebehoeften wordt voldaan. We zijn, en dat is het belangrijkste, mensen die mensen helpen.
 • Onze deskundigheid dekt alle fases van een project, van ontwerp en ontwikkeling tot productie, installatie en service & onderhoud. Wij werken tijdens iedere stap in dit proces samen met onze klanten om een eindresultaat te garanderen dat waardig is om het premium Boon Edam merk te dragen.
 • Onze experts kunnen u helpen een weloverwogen beslissing te nemen met betrekking tot factoren als energiebesparing en CO2-reductie. Beveiliging staat in deze tijd hoog op ieders lijst en wij zijn er trots op dat we schaalbare en flexibele oplossingen voor dit aandachtsgebied kunnen bieden. Voor
 • ieder beveiligingsniveau hebben wij de perfecte oplossing.


SMA Midden Holland is sinds bijna 20 jaar de organisatie voor sportgeneeskunde in Gouda en omgeving. Als ervaren sportarts ziet Marc Alsemgeest het brede palet van sportblessures en sportkeuringen, van de onervaren beginnende sporter tot aan de internationale wedstrijdsporter.
In een goed geoutilleerde en ruime locatie aan de Ronsseweg is er twee keer per week spreekuur, waarop u op afspraak welkom bent. Voor blessures, vergoed vanuit de basiszorgverzekering, geldt een verplichte verwijzing van huisarts of een andere medisch specialist. Voor een sportkeuring kunt u zonder verwijzing terecht. De aanvullende zorgverzekering vergoedt doorgaans de kosten van de sportkeuring.
Voor alle informatie over blessures en sportkeuringen, zie: www.smamiddenholland.nl
Voor afspraken zijn we bereikbaar via 0182-711415 (dagelijks van 8.00-18.00 uur).Mirjam Tuls: Daadwerkelijk het verschil maken voor mijn cliënten, dat vind ik het mooie aan mijn vak. Ik streef er te allen tijde naar om met zo min mogelijk strijd tot een duurzame oplossing te komen, en put daar veel voldoening uit. Lukt het ondanks alles toch niet om er in onderling overleg uit te komen, dan schroom ik niet om alle juridische mogelijkheden te benutten.
Mijn aanpak is nuchter en laagdrempelig. Ik durf te zeggen waar het op staat, en geef nooit op. Nooit. Zie het als een bijkomend professioneel voordeel van mijn sportersmentaliteit. Ik ga creatieve oplossingen niet uit de weg en bied mijn cliënten maatwerk.
Ik heb me volledig toegelegd op het personen- en familierecht en ben erkend lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators. Na mijn beëdiging als advocaat in 2010 heb ik voor verschillende advocatenkantoren gewerkt. Om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn en mijn ambities waar te kunnen maken, ben ik in 2017 mijn eigen kantoor gestart.Lekstroom Transport B.V. (voorheen firma W.D. Eerland & Zn.) bestaat sedert 1898 en is al meer dan 100 jaar gevestigd aan “de Lek” ; de rivier waaraan het bedrijf haar naam ontleent. Van hieruit worden alle activiteiten in binnen- en buitenland ondernomen, variėrend van een normaal sleepkarwei tot het gecombineerde weg/watertransport van grote, zware constructies of transporten overzee. Lekstroom Transport beschikt hiertoe over een vloot van sleep- en duwboten, pontons (waaronder ro-ro pontons),een scala aan equipment (zoals pompen, lieren, etc) voor het uitvoeren van projecten en over een team van vakbekwame medewerkers, waardoor zij voor ieder transportprobleem een oplossing op maat kan aanbieden. Aangezien transporten steeds gecompliceerder worden, verzorgen wij desgewenst ook de engineering van uw project.  Echter, Lekstroom Transport houdt zich niet alléén bezig met vervoer over de Europese binnenwateren. Zij verzorgt ook transporten overzee, inclusief de daarbij behorende activiteiten, zoals bijvoorbeeld het zeevasten van de lading. Ook gecombineerde weg/watertransporten in samenwerking met wegvervoerders en kraanverhuurbedrijven behoren tot onze activiteiten. Daarnaast blijft er bij Lekstroom Transport de ruimte om het traditionele sleepwerk uit te voeren, want daar liggen tenslotte de wortels van het bedrijf.  Lekstroom Transport is een relatief klein bedrijf -gemeten naar het aantal medewerkers en de stafbezetting- waardoor een persoonlijk en direct contact met de klant mogelijk blijft.  Om onze klanten optimaal te blijven bedienen, speelt Lekstroom Transport in op marktontwikkelingen door ervoor te zorgen dat de aard en samenstelling van haar werkmateriaal steeds wordt aangepast aan de veranderende behoeften.  We praten tenslotte over dienstverlening…..Kantonese Tippan Specialiteiten en Authentieke Chinese en Kantonese gerechten
Schitterende bovenzaal met uitzicht over de Lek. Voor al uw bruiloften,bedrijfs- en familiefeesten met aantrekkelijke arrangementen. Vanaf 30 t/m 120 personen.
In wat toen nog Leckelant heette woonden al sinds 1000 na Chr. mensen. Toen later de bebouwing rond de kerk groepeerden werd het dorpje rond 1280 tot Lekkerkerk gedoopt.
Het pand waarin restaurant Golden River huist staat in de kern van het dorp dat als geheel tegen de dijk aan ligt. Het pand was een voormalig herberg en was genoemd naar een van de markantste figuren in de geschiedenis van Lekkerkerk, “De Groote Boer”. De zalmvisser/boer Gerrit Bastiaanz. de Hals leefde van 1620 tot 1668 en had de onwaarschijnlijke lengte van 2.58 meter. Na zijn dood werd de herberg naar hem vernoemd.
Er werden allerlei voorwerpen tentoongesteld die “De Groote Boer” in zijn leven had gebruikt. Helaas is het meeste verloren gegaan tijdens een brand in 1867. Enkele stukken zijn nog bewaard gebleven in het Historisch museum van Rotterdam.Stolwijkse Hout- en Doe-Het-Zelfhandel BV
Werkelijk alles wat u nodig heeft voor grote en kleine bouw-, verbouw- en onderhoudsklussen voor huis en tuin vindt u bij de Stolwijkse Hout- en Doe-Het-Zelfhandel (SHD). Niet alleen als particuliere doe-het-zelver maar ook als professionele aannemer, zzp’er en hovenier bent u bij ons aan het juiste adres. Alles onder één dak. SHD is specialist in hout- en plaatmaterialen, bij ons vindt u wat de gewone bouwmarkt u niet kan bieden, met name zware balken en diverse houtsoorten in lange lengtes. Wij zijn gespecialiseerd in niet-standaard producten en bijzondere maten. In onze zagerij maken we plaatwerk of balken voor u op iedere gewenste maat. Wij zijn compleet FSC® (C016391)  gecertificeerd en kunnen alle hardhoutsoorten met FSC®keurmerk leveren. Wij zijn u graag van dienst, niet alleen met een compleet assortiment, maar ook met vakkundig advies. Onze vakmensen kunnen putten uit jarenlange ervaring in de bouw en de houthandel. En niet onbelangrijk: Bij SHD bouwmarkt kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Kom het zelf ervaren bij SHD Bouwmarkt: De beste bouwmarkt van de Krimpenerwaard.Van den Bergen Afgewerkte Olie heeft vanaf Januari 2011 een door het ministerie van VROM afgegeven inzamelvergunning voor Afgewerkte Olie. Wij zijn de eerste en tot nu toe enige actieve en erkende inzamelaar gevestigd in Zuid Holland.
De afgewerkte olie die wij inzamelen wordt op een verantwoorde wijze gerecycled en hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen een zeer goede vergoeding voor u afgewerkte olie geven.
Wij zamelen zowel in bulk als klein-verpakking in en zijn van mening dat geen klant te klein is. Wij kunnen in geheel Nederland inzamelen en zijn gevestigd in het hart van Zuid Holland. Wij zamelen ook op zaterdag in.
De klant staat altijd centraal en wij proberen zo efficiënt mogelijk en servicegericht te werk te gaan. Wij zullen altijd met de klant mee denken.
Wij zijn een klein bedrijf en zijn hierdoor in staat om snel te reageren op uw afvalwensen, onze gemiddelde ophaaltijd is 2 dagen.
Tevens kunnen wij uw bedrijfsafval, karton, koelvloeistof, remolie, brandstofrestanten, ontvetter, oliehoudend garage afval, lege emballage, accu’s en oude banden inzamelen. Voor deze afvalstromen kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven afgeven.
Bent u geïnteresseerd in onze diensten neem dan contact op met ons, via het aanmeldformulier.
Van den Bergen afgewerkte olie heeft ruim dertig jaar ervaring in de “afgewerkte” olie branch, en is zodoende instaat al uw afval problemen op te lossen.
Voorbeelden van diensten die wij regelmatig aanbieden: Schoonmaken olie-water-slib-vanger / olie benzine afscheider (OWS).
Tanksanering volgens KIWA certificering.
Afvoeren en uitzoeken gevaarlijk afval op locatie van te slopen bedrijven.De Groot wonen en slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om je interieur.
Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? De Groot wonen en slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om je interieur, zowel zakelijk als privé. In Lekkerkerk vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.De Groot bouw-en aannemingsbedrijf B.V. bestaat sinds 1964 en onze werkplaats en kantoor is gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen. Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel staan, zijn wij aangesloten bij Bouwend NederlandBouwGarant en Woningborg. Verbouwingen kunnen dus geleverd worden met de verbouwgarantie van bouwgarant en nieuwbouw met Woningborg waarborggarantie.
Per 1 januari 2009 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand op het industrieterrein ‘Zijdepark’ in Ouderkerk aan den IJssel in gebruik genomen.Benecom BV is een handels- (import / export) en productiebedrijf van hoogtechnologische afdichtingssystemen met meer dan 50 jaar ervaring. We ontwikkelen technische producten en O-ringen voor verschillende branches binnen de industrie, zoals hieronder vermeld. Onze producten worden geproduceerd in verschillende materialen, vormen, afmetingen en met nauwe tolerantie, waaronder certificaten zoals DVGW, KTW, WRc, BGA, FDA, NSF, KIWA en KOMO.Aannemingsbedrijf Bos is werkzaam in de regio Krimpenerwaard en omstreken. Veelzijdig in maatwerk bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud en uitbreiding van woningen en bedrijfsgebouwen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn begrippen die hoog in het vaandel staan. Met Bos bouwt u net iets beter.
Aannemingsbedrijf Bos richt zich breed op de nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van woningen en bedrijfsgebouwen. Arie Bos is daar in 1973 mee gestart. Zijn zoons Sander en Arend zijn binnen het bedrijf opgegroeid en samen vormen ze het hart van een familiebedrijf met inmiddels 45 jaar ervaring
Er wordt gewerkt met een team van ervaren timmerlieden in vaste dienst. Daarnaast worden -daar waar nodig- diverse onderaannemers ingezet, zoals metselaars, stukadoors, installateurs, etc. Door de jarenlange samenwerking tussen ons team en steeds dezelfde onderaannemers en leveranciers is er een hecht samenwerkingsverband ontstaan waarvan totaalkwaliteit is verzekerd.
Aannemingsbedrijf Bos is een erkend leerbedrijf (SBB) met een eigen leermeester. Zo wordt nieuw talent opgeleid binnen het bedrijf.
Bewust is ervoor gekozen om zoveel mogelijk de traditionele bouwmethode te hanteren. Hierdoor is flexibiliteit en originaliteit optimaal gewaarborgd. Bovendien ligt de kostprijs op hetzelfde niveau als in de prefab industrie. Ook de totale doorlooptijd verschilt niet of nauwelijks met die van de catalogusbouw omdat er veel minder voorbereidingstijd nodig is. Door de traditionele aanpak kunnen al uw persoonlijke wensen worden verwerkelijkt. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering specialisten in maatwerk. 
Autoservice Lekkerkerk is een kleine laagdrempelige dorpsgarage waar de klant altijd centraal staat.
Hierbij willen we u graag een kleine blik op onze geschiedenis geven.
In 1973 is Johan Trouborst Sr. Begonnen met Automobielbedrijf Lekkerkerk als Austin Morris dealer. In 1988 is zijn zoon Johan (Jr.) in de zaak erbij gekomen en zijn zij samen verder gegaan onder de naam AUTO SERVICE LEKKERKERK , ook het dealerschap werd uitgebreid met de merken Rover en MG.
Toen het merk Rover in 2005 ophield te bestaan waren wij genoodzaakt om als universele garage verder te gaan. Dit houd in dat u inmiddels bij ons terecht kan voor reparatie, onderhoud en APK keuringen voor alle merken auto’s.
Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de Engelse merken zoals ROVER, MG, LANDROVER en natuurlijk niet te vergeten de good old MINI.
Vol trots kunnen wij vertellen dat we in de loop der jaren een klantenkring hebben opgebouwd die het hele land bestrijkt!
U bent van harte welkom aan de Luitenstraat nr 10, de koffie staat altijd klaar.Bomenwacht Nederland staat u graag persoonlijk bij. Onze vakmensen zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen en begeleiden projecten van A tot Z. Zij zijn uiteraard in het bezit van de nodige vakdiploma’s en beschikken over jarenlange praktijkervaring. Daarnaast zijn het stuk voor stuk mensen met een gezonde dosis passie voor bomen én voor het bomenvak.
Bomenwacht Nederland levert geen uitvoerende diensten zoals snoeien, rooien of verplanten. Als onafhankelijke partij zijn wij als geen ander in staat objectief te adviseren en te verbinden. Wij slaan bruggen tussen organisaties en afdelingen, om samen een optimaal bomenbeheer te realiseren.
U mag van Bomenwacht Nederland altijd gedegen onderzoek en advies verwachten. Maar daar stopt het wat ons betreft niet. Wij gaan graag een stapje verder en werken samen met u aan het optimaliseren van uw beheerproces, waarbij de kwaliteit en veiligheid van uw bomen centraal staan. Tegelijkertijd ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van een effectief bomenbeleid – voor nu én voor de toekomst.
Bomenwacht Nederland luistert continu naar wat er speelt in de markt. Zo blijven we innoveren en bent u ook de komende jaren verzekerd van optimaal bomenbeheer. Wij maken gebruik van geavanceerde software en apparatuur en zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden en technieken, zodat wij u het beste kunnen blijven bieden.HOCAR Aanhangwagens & Carrosseriebouw is al sinds 2003 actief in de verkoop en onderhoud van aanhangwagens, door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in deze branche. Wij zijn officieel Dealer van HAPERT aanhangwagens.
 
U kunt bij ons terecht voor:

 • Verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens.
 • Het nederlandse topmerk HAPERT.
 • Verhuur van aanhangwagens.
 • Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en trailers.
 • Onderdelen vrijwel altijd uit voorraad leverbaar
 • Fijnmazige gaaskleden
 • Keurings, en schade rapporten.
 • Vrijblijvend advies
 • Speciaalbouw op maat.
 • Carrosseriebouw
 • Koffie en een praatje


Visser Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoudt hoogwaardige installaties. We doen dit met een enthousiast team. Samen maken we met licht en energie van iedere ruimte een unieke beleving. Onze installatieoplossingen zijn:
Slim Door goed te luisteren weten we hoe we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en verrassen. Onze oplossingen zijn slim en doordacht.
Hoogwaardig We staan voor kwaliteit en werken zorgvuldig met de beste materialen.  Toekomstgericht We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en zorgen voor installaties die beheersbaar, betrouwbaar en klaar voor de toekomst zijn.
Meer dan 30 jaar ervaring Van Coolblue tot The Roast Room tot het Oude Luxor Theater. We zijn verrassend veelzijdig inzetbaar en werken voor de volgende branches: Retail & Horeca Kunst & cultuur Kantoor & Bedrijf Wonen Onderwijs & overheid
Kwalificaties
We zijn VCA-gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie Uneto-Vni. Periodieke controles voeren we uit volgens de NEN3140-norm.Wij willen Van Herk Vastgoed ontzettend bedanken voor het prachtige sponsorbedrag. Ook dankzij jullie kunnen we straks een mooi bedrag afdragen aan Stichting Roparun.
Van Herk Vastgoed is de handelsnaam van een aantal besloten vennootschappen, deelnames in vennootschappen onder firma’s en maatschappen die geheel of grotendeels in eigendom zijn bij de broers Willem en Erik van Herk.
Van Herk Vastgoed houdt zich bezig met het beleggen in hoogwaardig vastgoed zoals woningen, winkels, bedrijfshallen en kantoorruimtes. Daarnaast is Van Herk Vastgoed ook actief in projectontwikkeling in eigen beheer of het participeren in vastgoedontwikkelingen.
De broers hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van vastgoed. Je kan wel zeggen dat het vak met de paplepel is ingegoten door hun vader die ruim 40 jaar makelaar is geweest in Capelle en Krimpen aan den IJssel. In het derde kwartaal van 2016 betrekken de broers hun nieuwe kantoor aan de Rotterdamseweg te Krimpen aan den IJssel. In dit markant gelegen kantoorpand was 25 jaar lang het makelaarskantoor van hun vader gevestigd en is na een tussenliggende periode van 15 jaar door Willem en Erik teruggekocht.Vink systemen BV draagt ook een geweldig steentje bij met een prachtig sponsorbedrag!
Werken in schone lucht. Produceren in een optimaal klimaat. Vink Systemen ontwerptlevertinstalleert en onderhoudt uw luchtdistributiesysteem op maat. Al 45 jaar een betrouwbare partner in vele markten.
 Roodenburg Krimpen a/d IJssel sponsort ook een geweldig mooi bedrag! Zo zijn wij weer een stukje dichterbij om uiteindelijk een fantastisch bedrag af te dragen aan Stichting Roparun. Hartelijk bedankt!

Roodenburg Groep

 • Is betrokken en ambitieus
 • Werkt innovatief
 • Levert maatwerk
 • Is onafhankelijk
 • Biedt altijd meerwaarde

In het samenspel tussen gebruiker, eigenaar, aannemer en installateur creëren wij een optimale situatie.Machinefabriek van der Waal heeft een geweldig bedrag gesponsord. Ontzettend bedankt dat jullie ook een steentje bijdragen aan de palliatieve zorg met mensen met Kanker.
Gaat het om machinaal verspanende bewerkingen, dan is Machinefabriek van der Waal uw professionele partner. De moderne bedrijfshal biedt capaciteit voor uiteenlopende projecten binnen én ver buiten de Krimpenerwaard.Ook Isolatiebedrijf Hanenberg BV mogen wij een warm welkom geven. We hebben een prachtig bedrag gesponsord gekregen. We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie bijdrage.
Isolatiebedrijf Hanenberg, opgericht in 1963, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van isolatie. De jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een hoge constante kwaliteit. De volledige inzet en een bovengemiddelde vakkennis van circa 50 gemotiveerde medewerkers vormen het sterke fundament van de organisatie.Marinus BV heeft ons een warm hart toegedragen met een geweldig sponsor bedrag. Wij willen jullie van harte bedanken!
Marinus B.V. is in 2010 opgericht door Edwin Marinus. Het is een jong maar inmiddels al gerenommeerd landelijk opererend bedrijf op het gebied van:
1) totaal sloopwerkzaamheden;
2) renovatie sloopwerkzaamheden;
3) de- en montage, onderhoud/constructie ijzer herstel werkzaamheden;
4) verhuur van materiaal en materieel en personeel voor deze bovengenoemde activiteiten


 

Wij kunnen met trots zeggen dat William de Kaasboer uit Lekkerkerk op ons nieuw teamshirt mag stralen! Hartelijk bedankt weer voor het mooie sponsorbedrag!
Familiebedrijf E.M. Treur en Zn. BV, beter bekend als Treur, is opgericht in 1955. Wij zijn gespecialiseerd in het rijpen en verzorgen van Nederlandse kaas. Met merken als Weydeland, Weydelijner en Chevretta, benaderen wij zowel de nationale als internationale markt (België, Frankrijk, Duitsland en Engeland). Onze passie? Het leveren van eerlijke kwaliteitskaas met de puurste smaak!
 Wij willen het bedrijf MAIN ook verwelkomen! Ze hebben ook een mooie plek bemachtigd op ons shirt. Bedankt voor de mooie bijdrage!

MAIN Cleaning is een onderdeel van MAIN BV en is gespecialiseerd in het reinigen van scheepstanken, dubbele bodem tanks en machinekamers. Dit kunnen HFO, Diesel, Sewage, Sludge, Bilgewater, Greywater, Drinkwater, Luboil enz. tanks zijn.

De cleaning groep beschikt over diverse vacuümwagens, vacuümlichters en warm waterunits, waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd door ons gespecialiseerd personeel.KW horeca Bergambacht heeft ook een mooie plek gekregen op ons nieuwe teamshirt. We zijn er enorm blij mee, voor het prachtige sponsorbedrag, onze dank is groot namens het team!
Meer dan 20 jaar horeca ervaring in de Krimpenerwaard!
KW Horeca is sinds 2015 in het leven geroepen en is de organisatienaam voor een vijftal horecaonderneming en een intern horeca detacheringsbedrijf. De horecabedrijven die onder KW Horeca worden gevoerd zorgen al meer dan 20 jaar voor kwaliteit in de horeca van de Krimpenerwaard. Vanuit onze hoofdvestiging in Bergambacht en onze nevenvestigingen in Lekkerkerk en Stolwijk bedienen wij het hele gebied van de Krimpenerwaard en zeker ook daarbuiten. Sinds 1994 worden er horeca-diensten geleverd in Partycentrum Amicitia. Dit is dan ook het bedrijf waar KW Horeca mee groot is geworden.
 Schildersbedrijf Deurloo heeft ook dit jaar weer zijn steentje bij gedragen, waardoor ze met hun logo gaan stralen op het nieuwe shirt! Hartelijk dank weer!
Schildersbedrijf JK Deurloo is een familiebedrijf en is gevestigt in Lekkerkerk.
Onze vader Jan Deurloo is in 1985 begonnen met schilderen in Lekkerkerk.
Wij twee broers “Vincent en Edgar” en zijn meer dan 20 jaar geleden na onze schilderopleiding mee gaan schilderen in het bedrijf. Wij hebben het bedrijf in 1998 overgenomen. 
Ons werkgebied is de afgelopen jaren uitgebreid door de gehele Krimpenerwaard.
Door onze jaren ervaring en aangevuld met diverse cursussen hebben wij bij onze klanten een goede naam gekregen, die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.Wij willen graag Sluyk Lekkerkerk bedanken voor het geweldige bedrag en de tweede keer dat jullie ons steunen, geweldig!
In onze zaak aan de Van Markenstraat 16 te Lekkerkerk treft u niet alleen een ruim assortiment, we bieden u ook een goed persoonlijk advies, onovertroffen service en maatwerk tegen concurrerende tarieven. Op deze website krijgt u een indruk van wat Sluyk allemaal in huis heeft. Belangstelling? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel en showroom.‘t Veerhuys draagt ons deze editie van de Roparun weer een zeer warm hart toe en wil ons graag steunen. Ook zij krijgen straks een mooie plek op onze nieuwe shirts. Wij zijn jullie dankbaar!
Café ‘t Veerhuys Lekkerkerk is een gezellige bruine kroeg die er voor iedereen, van jong tot oudprobeert te zijn.Wij willen Tankstation de Boezem voor de tweede keer bedanken voor het mooie sponsorbedrag! Geweldig dat jullie je steentje weer bijdragen aan het goede doel.
Welkom op de site van tankstation de Boezem in Lekkerkerk. Bij ons kunt u sinds 1994 terecht voor alle service op het gebied van uw auto. Knippert er een ongewoon lampje of weet u niet welke olie u in de auto moet doen? Rij even langs en u krijgt het juiste advies door één van onze medewerkers.Wij mogen ook fysiotherapie Lek&IJssel verwelkomen op ons shirt. Wij zijn dankbaar voor het mooie sponsorbedrag!
Gevestigd in Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk is fysiotherapie Lek & Yssel sinds 1972 het vertrouwde adres voor al uw problemen aan het houding en bewegingsapparaat. Voor jong en oud staan onze gespecialiseerde fysiotherapeuten klaar om u snel en efficiënt te helpen.Hoogenboezem Mobiliteitscentrum Lekkerkerk willen wij ook dit jaar weer hartelijk bedanken om ons weer te steunen. Vorig jaar ook zoveel voor ons betekent en dit jaar ook weer een mooie plek op ons teamshirt! Geweldig!
Het is eigenlijk elke dag een beetje FietsRai bij  Hoogenboezem “de Tweewielerspecialist”. Als grootste én meest bekende rijwielspeciaalzaak van de Krimpenerwaard bieden wij u werkelijk alles op fietsgebied.Hoogendoorn Woerden steunt ook ons team met een prachtig sponsorbedrag. Wij willen jullie hartelijk bedanken.
Als Sanitair Installatiebedrijf houdt Hoogendoorn zich bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Hoogendoorn bestaat al sinds 1930.


 

Een ideaal klimaat voor iedere omgeving
Ster Airconditioning creëert in iedere omgeving een comfortabel klimaat. Of het nu gaat om uw slaap- of woonkamer, winkel, kantoor of het complete bedrijf; wij kunnen én willen het graag voor u realiseren. Met de juiste aanpak, gedegen kennis en puur persoonlijke benadering, zijn wij u graag te allen tijde van dienst.
Wij staan borg voor een optimaal binnenklimaat, zelfs in de meest com­plexe situaties. Wij leveren aircon­ditio­ning voor uw woning en geavan­ceerde VRF systemen met ventil­atie en warmte­terugwinning voor bedrijven.‘Jolie’ is een
Franse meisjesnaam en betekent: vrolijk, knap. ‘Just be Jolie’ zegt het eigenlijk al: ‘Wees gewoon vrolijk, blij en voel je knap in de kleding en met de accessoires die je draagt. Bij Just be Jolie zal je diverse originele en betaalbare mode items en accessoires vinden voor jonge meiden en dames met een Scandinavische touch. Van ieder kledingstuk zijn er maar een aantal beschikbaar, zodat je altijd naar huis gaat met een uniek kledingstuk of accessoire. Denk hierbij aan leuke kettingen, sjaals, riemen, tassen en must-haves, gecombineerd met fashion van nu. Doordat de collectie wekelijks wisselt, blijft Just be Jolie je verrassen.
Je kunt bij Just be Jolie ook terecht voor vrijblijvend kledingadvies. De deur staat voor iedereen open. Houd jij van mode en ben jij fashion addicted, volg dan de nieuwste collectie, trends en ontwikkelingen van Just be Jolie op Facebook en Instagram of Instastories!
See you all soon!Voor verkoop van nieuwe en gebruikte tuinmachines onderhoud en reparatie van alle merken. Meer dan 25 jaar ervaring in alle gangbare tuinmachines staan garant voor vakkundig onderhoud en reparatie. Zo als u weet is goed onderhoud van levensbelang. Uw machine wordt kosteloos gehaald en gebracht voor reparatie en of onderhoud. Indien nodig is er een leenmachine voor u beschikbaar.Martens Aannemingsbedrijf is opgericht in 1970. Het continue leveren van kwaliteit heeft Martens Aannemingsbedrijf gemaakt tot wat het nu is: een goed geoutilleerde en moderne onderneming. De ambitie om kwaliteit te leveren en te voldoen aan de wensen van de klant, zijn het solide fundament van waaruit gewerkt wordt. De mensen van Martens Aannemingsbedrijf beschikken over veel kennis en ervaring, zijn flexibel en zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke voldoening.
Martens Aannemingsbedrijf realiseert de meest uiteenlopende woningbouwprojecten. Van eengezinswoningen tot hoogbouw appartementencomplexen met ondergrondse parkeervoorziening in combinatie met commerciële ruimten. Martens Aannemingsbedrijf realiseert kantoren, zorgcentra, bedrijfspanden, scholen en andere publieke gebouwen. Onze dienstverlening op het gebied van utiliteitsbouw gaat ver. Van (het adviseren bij) het opstellen van een programma van eisen tot en met de oplevering, beheer en onderhoud van het project.
Martens Aannemingsbedrijf is een ervaren partij in het uitvoeren van renovatie en groot onderhoud van woning- en utiliteitsbouw. Van planmatig onderhoud en renovatie tot aan complete verandering van woon- of objectbestemming kunnen wij u van dienst zijn.
Bij Martens zit het ondernemen in het bloed en neemt graag het initiatief. Elke kansrijke locatie wordt bekeken of deze voldoet aan de wensen van de (toekomstige) klant. Verder wordt gekeken welk type vastgoed op deze locatie past binnen het wensenpakket van de klantDe combinatie van een efficiënte en correcte bedrijfsvoering met een flexibele houding maakt de Dekker Groep tot een perfecte partner in logistiek. Klanten kunnen bouwen op professionaliteit en proactiviteit van de Dekker Groep.
In 1899 startte Adrianus Dekker op 23-jarige leeftijd om met een hondenkar melk bij de boeren op te halen en naar de melkfabriek te brengen. Hij gaat al gauw aan de slag met meerdere paard en wagens. Het eerste gemotoriseerde vervoer van Dekker wordt een boot om melk naar Rotterdam te vervoeren.
Dan schrijft schrijft ‘Janus’ in 1920 geschiedenis door de eerste vrachtauto voor het vervoer van melk te kopen. Zoon Jaap zet het bedrijf met hetzelfde doorzettingsvermogen voort met een perfect onderhouden wagenpark. In 1963 start Henk Dekker met het rijden van plantaardige olie. Het is het eerste transport buiten de melk om, met het doel om op termijn uitbreidingsmogelijkheden te hebben. Enkele jaren later beginnen de eerste ritten cacaoboter en het chocoladetransport breidt uit.
In 1972 verhuist het bedrijf van het hart van het dorp naar het industrieterrein aan de IJsseldijk West. In de tachtiger jaren worden de eerste zes verwarmde opslagtanks gebouwd en komen er hallen waarin vetten gesmolten kunnen worden. De vestiging Holland Tank Service in Polen is er in 2006 bij gekomen en in dat jaar kwam daar ook de participatie in Maastank bij. In 2016 is Maastank geheel overgenomen, waardoor Maastank nu voor 100% onder de Dekker Groep valt.
Al drie generaties lang is de Dekker Groep actief vanuit het hoofdkantoor in Ouderkerk a/d IJssel, vlakbij de haven van Rotterdam.
Inmiddels is de Dekker Groep een volwassen onderneming geworden, maar met nog altijd het karakter van een familiebedrijf, middelgroot, toegankelijk en vriendelijk. Schoonzoon Jan Duel, de huidige algemeen directeur van Dekker, houdt daarbij vast aan het oude motto van Janus Dekker: “De weg is vooruit!”Service Apotheken voor de derde keer op rij de beste van Nederland!
Dat blijkt uit het jaarlijkse PREM-onderzoek dat alle apotheken in Nederland uitvoeren. De vragenlijst bestond uit 22 items waarop patiënten hun eigen apotheek mochten beoordelen. Het eindoordeel? Een 8.2 gemiddeld!
Wat zeggen onze klanten?
Korte wachttijden
Voldoende privacy
Meest klantvriendelijk
Goede uitleg medicijngebruik
Uiteraard hopen we u ook komend jaar naar tevredenheid van dienst te zijn!Dutch Interior Brand – Kick Collection
NL – De Kick Collectie representeert een unieke collectie aan interieur producten. SuperKick! Tijdens onze wereldse rondreizen raken wij geïnspireerd door cultuur, mensen en hun Kickste manier van leven.
Wij hopen dat “KICK” gevoel te kunnen onderbrengen in elk huis! Keep calm, just Kick it!Wij zijn dé groothandel voor gereedschappen en machines voor zowel installatie-, bouwbedrijven als voor de industrie. Vakkundig, servicegericht en betrouwbaar advies op het gebied van gereedschap- en machinegebruik voor metaalbewerkings-, bouw- en installatiebedrijven.
Naast verschillende soorten boormachines, zoals kernboormachines, tafelboormachines, boortapmachines en kolomboormachines hebben wij zaagmachines, afkortmachines en diverse soorten gereedschappen van verschillende merken.
Daarbij leveren wij oplossingen voor uw specifieke bewerkingsvraagstukken, ook als daar niet direct standaard machines voor bestaan. Na de aanschaf kunt u ook op ons rekenen voor bijvoorbeeld het installeren, onderhoud & revisie, service of eventuele garanties. Een gedegen verkoopteam staat u hierbij ter zijde en zal u waar nodig snel en adequaat van dienst zijn.is een dynamisch bedrijf dat optreedt als toeleverancier bij de fabricage van afsluiters en modificatie van bestaande afsluiters en appendages in de olie- en aardgasbranche. Versluis Handel en Techniek BV, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van aardgas-, regel- en beveiligingsapparatuur.
De werkzaamheden van Versluis Handel en Techniek worden ook uitgevoerd voor andere branches. Wij verzorgen alle metaalbewerkingen voor onder andere medische, constructie-, scheepsbouw-, offshore- en voedingsmiddelenbedrijven. Met een breed netwerk, flexibiliteit en service vormen wij een prima schakel tussen u en fabrikanten/machinefabrieken. De communicatielijnen binnen de organisatie houden wij zo kort mogelijk.
 
PROFESSIONALITEIT EN PERFECTIE
Sinds april 2008 is het team van Versluis Handel en Techniek actief op de markt om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Lekkerkerk. De certificeringen van Versluis Handel en Techniek tonen de betrouwbaarheid, professionaliteit en perfectie die wij ook nastreven in onze bedrijfsvoering.
De klant staat bij ons in een hoog vaandel, wij kijken dan ook kritisch naar hetgeen de beste oplossing voor u is en hoe wij u daarin persoonlijk van dienst kunnen zijn. Deze succesvolle formule heeft ertoe geleid dat Versluis Handel en Techniek sinds de oprichting in 2008 zich heeft kunnen bewijzen als betrouwbare leverancier voor al uw metaalbewerkingen.
U kiest voor vertrouwen

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Professionaliteit
 • Breed netwerk
 • Flexibiliteit


Een hoveniersbedrijf neerzetten waar de klanten in alle opzichten volledig op kunnen rekenen. Dat was het doel waarmee Erard de Graaff in 2001 De Graaff tuin en landschap B.V. oprichtte.
Het op orde, degelijkheid, creativiteit, goede communicatie en kwaliteit gebaseerde concept bleek al meteen aan te spreken bij de opdrachtgevers. En dat had groei tot gevolg. Inmiddels bestaat het ‘de Graaff-team’ uit tien gemotiveerde medewerkers, stuk voor stuk harde werkers met een klantvriendelijke, servicegerichte instelling.Techhandel is een technische groothandel voor bedrijven en particulieren.
Wij werken met gerenommeerde merken waardoor wij achter de kwaliteit van onze producten staan.
Ons assortiment bestaat o.a. uit pomptechniek, gereedschappen, pbm, werkkleding….
Techhandel bied een uitgebreid assortiment aan, de meest gangbare producten staan op onze site en deze wordt ook regelmatig aangepast. Mocht u iets zoeken wat niet op onze site staat, neemt u dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Tot ziens bij www.Techhandel.nlWij willen Leesland Arkel van harte bedanken voor het geweldige bedrag, ook na de Roparun om de teller nog even omhoog te laten schieten! Geweldig.
Wilt u ook iedere week uw favoriete tijdschriften thuis ontvangen van onze ervaren bezorgers? Sluit u dan nu aan bij meer dan 60.000 tevreden abonnees en ontvang één van de fantastische welkomstcadeau.
Heeft u liever een wekelijks opzegbaar abonnement, zonder welkomstcadeau? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Doe de postcodecheck om te kijken welk abonnement het beste bij u past.