Sponsors

 
 
Sponsors

Nous aimerions remercier lune et miel, des chambres d’hôtel pour l’hospitalité!
De eigenaar van de Bed en Breakfast in Viesly Frankrijk wist niet van het bestaan de Roparun af. Toch heeft hij voor onze bivakplaats zijn tuin, stroom en toiletvoorzieningen aangeboden. Geweldig, het was een heerlijk verblijf.
Venez profiter de notre ancienne ferme rénovée sur un parc arboré de 5000m2. Un grand bol d’air à seulement 3 km de Caudry et sa zone d’activité. Parking fermé. Wifi Gratuit et illimité. Nombreuses activités sur place dont bapteme chevaux. Equi-randonneurs bienvenus.Wij willen Leesland Arkel van harte bedanken voor het geweldige bedrag, ook na de Roparun om de teller nog even omhoog te laten schieten! Geweldig.
Wilt u ook iedere week uw favoriete tijdschriften thuis ontvangen van onze ervaren bezorgers? Sluit u dan nu aan bij meer dan 60.000 tevreden abonnees en ontvang één van de fantastische welkomstcadeau.
Heeft u liever een wekelijks opzegbaar abonnement, zonder welkomstcadeau? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Doe de postcodecheck om te kijken welk abonnement het beste bij u past.Wij willen Porsche Centrum Rotterdam ontzettend bedanken voor het geweldige bedrag! Zo komen wij stap voor stap dichterbij een prachtig eindbedrag voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. 
Bent u op zoek naar de perfecte Porsche of gekwalificeerde specialisten voor onderhoud en reparatie van uw Porsche? Porsche Centrum Rotterdam is hét adres voor aanschaf, onderhoud en reparatie van nieuwe, gebruikte en Porsche classics.Wij willen Elmon hartelijk danken voor de mooie bijdrage! 
Elmon is een dynamisch en flexibel bedrijf. Wij streven ernaar producten te leveren die zich onderscheiden. Elmon ontwerpt, installeert, onderhoudt en repareert licht- en krachtvoorzien- ingen op de zakelijke markt, utiliteit en industrie.Wij willen TULS Advocatuur & Mediation ontzettend bedanken voor het mooie bedrag.
Mirjam Tuls is dé advocaat en mediator voor familierecht in de Krimpenerwaard. Ze biedt betrokken en deskundige begeleiding bij familiezaken zoals een scheiding, naamswijziging, ondertoezichtstelling en alimentatie, ook voor ondernemers
Daadwerkelijk het verschil maken voor mijn cliënten, dat vind ik het mooie aan mijn vak. Ik streef er te allen tijde naar om met zo min mogelijk strijd tot een duurzame oplossing te komen, en put daar veel voldoening uit. Lukt het ondanks alles toch niet om er in onderling overleg uit te komen, dan schroom ik niet om alle juridische mogelijkheden te benutten.
Mijn aanpak is nuchter en laagdrempelig. Ik durf te zeggen waar het op staat, en geef nooit op. Nooit. Zie het als een bijkomend professioneel voordeel van mijn sportersmentaliteit. Ik ga creatieve oplossingen niet uit de weg en bied mijn cliënten maatwerk.Wij willen Klik Electrotechniek Klimaattechniek ontzettend bedanken voor de mooie bijdrage. Weer een stap dichterbij naar een mooi eindbedrag, voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Onze missie:
“Door het effectief en efficiënt ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden van technische installaties op een technisch- en kwalitatief hoog niveau de klant optimale bedrijfszekerheid in combinatie zo laag mogelijke energie en onderhoudskosten bieden, hetgeen leidt tot langdurige relaties met onze klanten.”
Onze visie:
“Een kwalitatief goede dienstverlening leveren aan de bestaande en nieuwe klanten. Om deze visie te realiseren heeft Klik een service- en onderhoudsafdeling opgezet. Deze afdeling zorgt voor de service na het installatietraject. Met de 24-uurs storingsdienst zijn zij in staat om storingen te verhelpen.”


Wij willen Van Herk Vastgoed ontzettend bedanken voor het prachtige sponsorbedrag. Ook dankzij jullie kunnen we straks een mooi bedrag afdragen aan Stichting Roparun.
Van Herk Vastgoed is de handelsnaam van een aantal besloten vennootschappen, deelnames in vennootschappen onder firma’s en maatschappen die geheel of grotendeels in eigendom zijn bij de broers Willem en Erik van Herk.
Van Herk Vastgoed houdt zich bezig met het beleggen in hoogwaardig vastgoed zoals woningen, winkels, bedrijfshallen en kantoorruimtes. Daarnaast is Van Herk Vastgoed ook actief in projectontwikkeling in eigen beheer of het participeren in vastgoedontwikkelingen.
De broers hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van vastgoed. Je kan wel zeggen dat het vak met de paplepel is ingegoten door hun vader die ruim 40 jaar makelaar is geweest in Capelle en Krimpen aan den IJssel. In het derde kwartaal van 2016 betrekken de broers hun nieuwe kantoor aan de Rotterdamseweg te Krimpen aan den IJssel. In dit markant gelegen kantoorpand was 25 jaar lang het makelaarskantoor van hun vader gevestigd en is na een tussenliggende periode van 15 jaar door Willem en Erik teruggekocht.Wij willen Haarsgroep ontzettend bedanken voor het lenen van twee bussen om onze nachtoefenloop uit te voeren. Het zijn geweldige bussen om gebruik van te maken!
Onze focus is en blijft gericht op hoog kwalitatief personenvervoer. Onze chauffeurs worden na een interne opleiding regelmatig bijgeschoold in levensreddend handelen, zorgvervoer, leerlingenvervoer, rolstoelvervoer, rijstijl en communicatieve vaardigheden.
Ook de kwaliteit van het wagenpark heeft voortdurend de aandacht. Gerenommeerde merken, tijdige vernieuwing en preventief onderhoud zorgen ervoor dat de wagens altijd verantwoord de weg op kunnen. Wij Willen van Dulst Techniek Krimpen a/d IJssel verwelkomen! Ze hebben ons een warm hart toegedragen met een prachtig sponsor bedrag. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het mooie bedrag.
Wij zijn dé groothandel voor gereedschappen en machines voor zowel installatie-, bouwbedrijven als voor de industrie. Vakkundig, servicegericht en betrouwbaar advies op het gebied van gereedschap– en machinegebruik voor metaalbewerkings-, bouw- en installatiebedrijven.
Naast verschillende soorten boormachines, zoals kernboormachines, tafelboormachines, boortapmachines en kolomboormachines hebben wij zaagmachines, afkortmachines en diverse soorten gereedschappen van verschillende merken.Oostrom Installatiebedrijf Gouderak willen wij ook als nieuwe sponsor verwelkomen. Bedankt voor het mooie bedrag, voor de palliatieve zorg met mensen met kanker.
Wim Oostrom begon in 1976 voor zichzelf als loodgieter. Een oude touwbaan in Gouderak was zijn eerste bedrijfspand en een gele tweedehands Simca zijn eerste bedrijfswagen.
Al vanaf de begintijd werkte Wim voor particulieren en bedrijven. Hij repareerde kapotte kraanleertjes met dezelfde toewijding als het aanleggen van een verwarming in een hele nieuwbouwwijk. Niets was hem te klein, te groot of te veel. Met deze filosofie groeide het bedrijf gestaag.Vink systemen BV draagt ook een geweldig steentje bij met een prachtig sponsorbedrag!
Werken in schone lucht. Produceren in een optimaal klimaat. Vink Systemen ontwerptlevertinstalleert en onderhoudt uw luchtdistributiesysteem op maat. Al 45 jaar een betrouwbare partner in vele markten.Ook Salverda Bouw willen wij hartelijk bedanken voor het geweldige sponsor bedrag voor het goede doel!
Salverda is al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, onderhoud en renovatie van woningen, alsook bedrijfspanden en hotels, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden.Hoogendoorn Woerden steunt ook ons team met een prachtig sponsorbedrag. Wij willen jullie hartelijk bedanken.
Als Sanitair Installatiebedrijf houdt Hoogendoorn zich bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Hoogendoorn bestaat al sinds 1930.Roodenburg Krimpen a/d IJssel sponsort ook een geweldig mooi bedrag! Zo zijn wij weer een stukje dichterbij om uiteindelijk een fantastisch bedrag af te dragen aan Stichting Roparun. Hartelijk bedankt!

Roodenburg Groep

  • Is betrokken en ambitieus
  • Werkt innovatief
  • Levert maatwerk
  • Is onafhankelijk
  • Biedt altijd meerwaarde

In het samenspel tussen gebruiker, eigenaar, aannemer en installateur creëren wij een optimale situatie.Machinefabriek van der Waal heeft een geweldig bedrag gesponsord. Ontzettend bedankt dat jullie ook een steentje bijdragen aan de palliatieve zorg met mensen met Kanker.
Gaat het om machinaal verspanende bewerkingen, dan is Machinefabriek van der Waal uw professionele partner. De moderne bedrijfshal biedt capaciteit voor uiteenlopende projecten binnen én ver buiten de Krimpenerwaard.Ook Isolatiebedrijf Hanenberg BV mogen wij een warm welkom geven. We hebben een prachtig bedrag gesponsord gekregen. We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie bijdrage.
Isolatiebedrijf Hanenberg, opgericht in 1963, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van isolatie. De jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een hoge constante kwaliteit. De volledige inzet en een bovengemiddelde vakkennis van circa 50 gemotiveerde medewerkers vormen het sterke fundament van de organisatie.Marinus BV heeft ons een warm hart toegedragen met een geweldig sponsor bedrag. Wij willen jullie van harte bedanken!
Marinus B.V. is in 2010 opgericht door Edwin Marinus. Het is een jong maar inmiddels al gerenommeerd landelijk opererend bedrijf op het gebied van:
1) totaal sloopwerkzaamheden;
2) renovatie sloopwerkzaamheden;
3) de- en montage, onderhoud/constructie ijzer herstel werkzaamheden;
4) verhuur van materiaal en materieel en personeel voor deze bovengenoemde activiteiten


De shirtsponsoractie van vorig jaar was een groot succes!
Dit jaar hadden we al snel in het nieuwe Roparunseizoen geweldige sponsoren die met hun logo mogen stralen op ons shirt!

Wij kunnen met trots zeggen dat William de Kaasboer uit Lekkerkerk op ons nieuw teamshirt mag stralen! Hartelijk bedankt weer voor het mooie sponsorbedrag!
Familiebedrijf E.M. Treur en Zn. BV, beter bekend als Treur, is opgericht in 1955. Wij zijn gespecialiseerd in het rijpen en verzorgen van Nederlandse kaas. Met merken als Weydeland, Weydelijner en Chevretta, benaderen wij zowel de nationale als internationale markt (België, Frankrijk, Duitsland en Engeland). Onze passie? Het leveren van eerlijke kwaliteitskaas met de puurste smaak!Wij willen D. van Herk Transport van harte welkom heten en hartelijk danken voor het prachtige sponsorbedrag. Jullie hebben een prachtige plek gekregen op ons sponsorshirt!Ook Slijterij Lenten Lekkerkerk staat met hun mooie logo op ons teamshirt! We gaan het shirt met trots dragen. Bedankt dat jullie ons weer steunen!
Gelegen aan het Raadhuisplein in het gezellige hart van Lekkerkerk vindt u Slijterij Lenten.
Wij zijn een zelfstandige slijterij/ wijnhandel, niet aangesloten bij één van de ketens of inkooporganisaties. Uw en ons voordeel daarbij is dat wij op bijna elke behoefte van de klant kunnen inspelen. De slijterij heeft een ruim assortiment aan wijnen en gedistilleerde dranken. Ook verzorgen wij originele cadeaupakketten en relatiegeschenken.Ook willen wij Schadenet van Gestel Breda bedanken voor het prachtige bedrag. Geweldig dat jullie dit jaar weer mee doen!
Wij zijn Schadenet Van Gestel Breda. Opgericht in 1976 te Bavel als Carrosserie Van Gestel. Carrosserie Van Gestel is begonnen met onderhoud aan personenauto’s. Na twee jaar ging het roer om en is men zich alleen gaan richten op schadeherstel. Na vele verbouwingen en uitbreidingen van het pand in Bavel is in 2006 een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen op een mooie en makkelijk te bereiken locatie in Breda, namelijk op Industrieterrein Hoogeind. In dit moderne bedrijfspand repareren wij alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Met vestigingen in Breda, Tilburg en Etten-Leur zijn wij uw schadepartner in Midden-Brabant.Wij willen het bedrijf MAIN ook verwelkomen! Ze hebben ook een mooie plek bemachtigd op ons shirt. Bedankt voor de mooie bijdrage!

MAIN Cleaning is een onderdeel van MAIN BV en is gespecialiseerd in het reinigen van scheepstanken, dubbele bodem tanks en machinekamers. Dit kunnen HFO, Diesel, Sewage, Sludge, Bilgewater, Greywater, Drinkwater, Luboil enz. tanks zijn.

De cleaning groep beschikt over diverse vacuümwagens, vacuümlichters en warm waterunits, waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd door ons gespecialiseerd personeel.KW horeca Bergambacht heeft ook een mooie plek gekregen op ons nieuwe teamshirt. We zijn er enorm blij mee, voor het prachtige sponsorbedrag, onze dank is groot namens het team!
Meer dan 20 jaar horeca ervaring in de Krimpenerwaard!
KW Horeca is sinds 2015 in het leven geroepen en is de organisatienaam voor een vijftal horecaonderneming en een intern horeca detacheringsbedrijf. De horecabedrijven die onder KW Horeca worden gevoerd zorgen al meer dan 20 jaar voor kwaliteit in de horeca van de Krimpenerwaard. Vanuit onze hoofdvestiging in Bergambacht en onze nevenvestigingen in Lekkerkerk en Stolwijk bedienen wij het hele gebied van de Krimpenerwaard en zeker ook daarbuiten. Sinds 1994 worden er horeca-diensten geleverd in Partycentrum Amicitia. Dit is dan ook het bedrijf waar KW Horeca mee groot is geworden.
 Schildersbedrijf Deurloo heeft ook dit jaar weer zijn steentje bij gedragen, waardoor ze met hun logo gaan stralen op het nieuwe shirt! Hartelijk dank weer!
Schildersbedrijf JK Deurloo is een familiebedrijf en is gevestigt in Lekkerkerk.
Onze vader Jan Deurloo is in 1985 begonnen met schilderen in Lekkerkerk.
Wij twee broers “Vincent en Edgar” en zijn meer dan 20 jaar geleden na onze schilderopleiding mee gaan schilderen in het bedrijf. Wij hebben het bedrijf in 1998 overgenomen. 
Ons werkgebied is de afgelopen jaren uitgebreid door de gehele Krimpenerwaard.
Door onze jaren ervaring en aangevuld met diverse cursussen hebben wij bij onze klanten een goede naam gekregen, die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.Wij willen graag Sluyk Lekkerkerk bedanken voor het geweldige bedrag en de tweede keer dat jullie ons steunen, geweldig!
In onze zaak aan de Van Markenstraat 16 te Lekkerkerk treft u niet alleen een ruim assortiment, we bieden u ook een goed persoonlijk advies, onovertroffen service en maatwerk tegen concurrerende tarieven. Op deze website krijgt u een indruk van wat Sluyk allemaal in huis heeft. Belangstelling? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel en showroom.‘t Veerhuys draagt ons deze editie van de Roparun weer een zeer warm hart toe en wil ons graag steunen. Ook zij krijgen straks een mooie plek op onze nieuwe shirts. Wij zijn jullie dankbaar!
Café ‘t Veerhuys Lekkerkerk is een gezellige bruine kroeg die er voor iedereen, van jong tot oudprobeert te zijn.Wij willen Tankstation de Boezem voor de tweede keer bedanken voor het mooie sponsorbedrag! Geweldig dat jullie je steentje weer bijdragen aan het goede doel.
Welkom op de site van tankstation de Boezem in Lekkerkerk. Bij ons kunt u sinds 1994 terecht voor alle service op het gebied van uw auto. Knippert er een ongewoon lampje of weet u niet welke olie u in de auto moet doen? Rij even langs en u krijgt het juiste advies door één van onze medewerkers.Wij mogen ook fysiotherapie Lek&IJssel verwelkomen op ons shirt. Wij zijn dankbaar voor het mooie sponsorbedrag!
Gevestigd in Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk is fysiotherapie Lek & Yssel sinds 1972 het vertrouwde adres voor al uw problemen aan het houding en bewegingsapparaat. Voor jong en oud staan onze gespecialiseerde fysiotherapeuten klaar om u snel en efficiënt te helpen.Hoogenboezem Mobiliteitscentrum Lekkerkerk willen wij ook dit jaar weer hartelijk bedanken om ons weer te steunen. Vorig jaar ook zoveel voor ons betekent en dit jaar ook weer een mooie plek op ons teamshirt! Geweldig!
Het is eigenlijk elke dag een beetje FietsRai bij  Hoogenboezem “de Tweewielerspecialist”. Als grootste én meest bekende rijwielspeciaalzaak van de Krimpenerwaard bieden wij u werkelijk alles op fietsgebied.