Emballage-Actie

Tot en met eind maart 2020 stelt Coop (Raadhuisplein 9) te Lekkerkerk de opbrengst van de digitale donatiebox beschikbaar voor het Roparun Team Lekkerkerk.
Dus heb je lege flessen… ga naar de Coop en lever de flessen en kratten in, druk op de knop van doneren, dan gaat het statiegeld naar het goede doel.
Zegt het voort… zegt het voort…! Het Roparun Team Lekkerkerk is Coop, alle klanten en de medewerkers dankbaar voor de medewerking. Door jullie donatie
kunnen we voor de stichting Roparun een bijdrage leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van kankerpatiënten.

Onder het motto “leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” geeft de stichting Roparun hier handen en
voeten aan door financiële ondersteuning te bieden.