Acties

Boodschappenactie zaterdag 21 april 2018

Help ons zo goedkoop mogelijk het Roparunweekend door.
Aanstaande zaterdag hebben wij een boodschappenactie op 21 april van 10 uur tot 16 uur bij Albert Heijn Slingerland te Lekkerkerk.
Hoe kunt u ons helpen?
U pakt voor de AH bij onze teamleden een (of meerdere) kaartjes, u doet uw boodschappen, inclusief de artikelen van uw kaartje(s) welke u na de kassa weer bij ons inlevert.
We rekenen op u! Kleine moeite, groot gebaar!??
Krantartikel IJssel en LekstreekIEDEREEN is welkom op vrijdag 13 april rondom de Koningin Wilhelminaschool in Lekkerkerk!?? Vanaf 14:15 organiseren wij een echte mini Roparun voor alle kinderen van Lekkerkerk. Eerst zullen de kinderen in de leeftijd van groep 1 t/m 4 hun beste beentje voorzetten en in max 15 min zoveel mogelijk rondjes van ca. 160m rennen in de buurt van de school. Daarna zijn de kids in de leedtijd van groep 5 t/m 8 aan de beurt. Zij lopen max 30min lang zoveel mogelijk rondjes van ca. 400m.
Het wordt een gezellige boel met koek & zopie ☕? en muzikale gezelligheid door (enkele leden van) de Lekkerkapel ? Neem je buurvrouw, buurman, tante, oppas of wie dan ook mee naar dit gezellige festijn!? Zo kunnen we met elkaar het verschil maken voor die mensen die het zó hard nodig hebben: Roparun zet zich in voor palliatieve zorg voor mensen met kanker! ?
JE KOMT TOCH OOK?!?
P.s. onze volgende en laatste grote actie is de boodschappenactie op zaterdag 21 april bij AH Slingerland te Lekkerkerk. Via kaartjes kunt u diverse produkten kopen en deze vervolgens aan ons schenken. Op deze manier hopen we met zo min mogelijk kosten met het hele team het Roparunweekend 18-21 mei door te kunnen komen. Zodoende kunnen alle andere gelden direct naar het goede doel!?? Naar hen die het zó hard nodig hebben!? Noteer dus 21 april ook alvast in uw agenda!☜

Valentijnsontbijt actie zaterdag 10 februari 2018!


Wilt u iemand verrassen of uzelf verwennen met een valentijnsontbijtje, dat kan!
Op zaterdag 10 februari 2018 bezorgt Roparunteam Lekkerkerk in Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan de IJssel een verzorgd ontbijtje bij u thuis! Het ontbijt wordt bezorgd tussen 7:00-9:00 voor € 4,50 per persoon. U kunt u aanmelden vanaf dinsdag 23-01 bij de kassa van Esso Tankstation LekkerkerkDe Berekuil Ouderkerk aan de IJssel of bij de klantenservice van de Albert Heijn Krimpen aan de Lek. U kunt u aanmelden bij bovenstaande ondernemers tot 07-02-2018. Gelieve gepast te betalen.
Geweldig dat de ondernemers hun winkel beschikbaar stellen om onze ontbijtactie te verwezenlijken! Hartelijk dank namens ons team.
De gehele opbrengst van de ontbijtactie gaat naar Stichting Roparun, dit hebben wij te danken aan verschillende sponsoren, waarover binnenkort meer!

Sponsorloop 19 mei

Vandaag zijn Tahira en Agnita langs de kids van de openbare basisschool het Schateiland Lekkerkerk geweest. Voor onze nieuwe actie de Sponsorloop!
Wauw! De kids kennen Tahira en Agnita nog van de mini-Roparun van vorig jaar ! Ze zijn weer even enthousiast als vorig jaar, dus dat belooft wat vrijdag 19 mei!???
U kunt deze kids de komende twee weken aan de deur verwachten, dus schroom niet, en vul gewoon wat leuks in. Maak het kind dat voor je staat blij, maak Team Lekkerkerk blij, maar het állerbelangrijkste: maak die mensen die het zó hard nodig hebben blij en voeg zo wat leven toe aan hun dagen! Alle kleine beetjes helpen! De kids hebben beloofd weer hun stinkende best te doen, dus we rekenen op u!
Aanmoedigen mag natuurlijk altijd! Graag zelfs! Tot vrijdag 19 mei 14u op het schoolplein van obs ‘t Schateiland!


Benefietconcert 7&8 april

Op 7 en 8 april gaan een aantal teamsleden met hun orkest (Het Geklank des Konings in Zwijndrecht en Muziekvereniging Lekkerkerk) een geweldig spektakel neerzetten en dat allemaal voor het goede doel! Op 7 april zal het concert plaatsvinden in de Maranathakerk in Zwijndrecht en op 8 april in het Partycentrum Amicitia in Lekkerkerk. De voorbereidingen zijn al in volle gang, het beloofd een ontzettend leuke en gezellige avond te worden.


Jumbo Bedankt!

Van 30-01 t/m 13-02 heeft Jumbo Dordrecht (P.A. de Kok-Plein) een donatiebox beschikbaar gesteld om statiegeld in te zamelen voor de Roparun. Wij zijn de klanten en de medewerkers van de Jumbo ontzettend dankbaar voor het ophalen van een geweldig bedrag €313,35!!


Ontbijtactie 11 februari

Wilt u iemand of uzelf verrassen met een verzorgd ontbijt bezorgd bij u thuis en daarnaast ook het goede doel steunen? Dat kan!
Op 11 februari 2017 bezorgen wij voor 4,50 tussen 7.00 en 9.00 uur een Valentijnsontbijt in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek. Het ontbijt bestaat uit twee verschillende bolletjes, een krentenbol, kaas, vleeswaren, zoetbeleg, een eitje, fruit en melk of een sapje.
U kunt een bestelformulier halen, inleveren en afrekenen bij Esso tankstation De Boezem Lekkerkerk, William de Kaasboer Lekkerkerk, Bakkerij Kroeze Lekkerkerk. De Uiterste besteldatum is dinsdag 7 februari.
Deze actie is gesponsord/ wordt mede mogelijk gemaakt door: Gertjan de Echte Bakker, Bakkerij Kroeze, Het Koetshuis Party en Cateringservice, William de Kaasboer, Slagerij Meijer, Readshop Lekkerkerk, Kaasboerderij Speksnijder, Albert Heijn Slingerland Lekkerkerk, Arie Kok Party- en cateringservice.

U ziet ons verschijnen bij u thuis met een gezellig ontbijt, tot 11 februari!

Oliebollenactie 26 november

Voor elf oliebollen betaalt men 7,50 euro en voor vier appelbeignets 5 euro. Ook worden appelflappen naar grootmoeders recept en Berliner-bollen gevuld met gele room en meervruchtenjam verkocht.
De volledige winst gaat naar Stichting Roparun. Wie geen trek heeft in deze lekkernijen, maar ons Roparunteam toch wil steunen, kunt u een bijdrage kwijt in één van de donatieboxen die bij diverse winkels in het dorp zijn gestationeerd. Ook bij de kraam in Albert Heijn is zaterdag 26 november een donatiebox aanwezig.
Adres: Albert Heijn Slingerland te Lekkerkerk, Kerkweg 100, 2941 BP Lekkerkerk

Wie weet tot zaterdag!