2019-2020

Crimpenerwaert Dierenartsen is een gemengde dierenartsenpraktijk met meerdere praktijken in de Krimpenerwaard. Wij verlenen ambulante zorg in de Krimpenerwaard en aangrenzende gebieden.

Vanuit onze klinieken in Bergambacht en Lekkerkerk staat ons team van 11 medewerkers dagelijks voor u en uw dier(en) klaar.

Onze praktijk behandelt alle diersoorten, dus zowel landbouwhuisdieren, als paarden en gezelschapsdieren. Ook werken wij met een eigen dienstregeling, waardoor u buiten kantoortijden altijd een van onze eigen dierenartsen treft.
Dagelijks kunt u tussen 8.00 – 9.00 uur bellen naar het telefonisch spreekuur voor overleg met een dierenarts. Na 9.00 uur wordt u te woord gestaan door onze assistenten.
Vanaf 17.00 uur gaat de telefoon over op de dienstdoende dierenarts. Wij zijn dan telefonisch uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.
Wij hebben op beide locaties wel gelegenheid om ‘s avonds met uw huisdier langs te komen op een van de inloopspreekuren. Zie hiervoor spreekuren & openingstijden.

Wij hopen u en uw huisdier op een van onze locaties te mogen verwelkomen!


 


Aderans Benelux, Ons bedrijf, onze geschiedenis, opgericht in 1925.
Sinds 1994 behoren Van Nooijen en Camaflex tot de Aderans groep, de nummer 1 en wereldleider op de markt van haarwerken en haarimplantaten. Waaronder het Bosley filiaal www.bosley.com bestaande uit 23 klinieken in de Verenigde Staten en de hoofdvestiging in Beverly Hills (Los Angeles) die onderzoek doen naar het klonen van haar. Alle data wordt verzameld in het onderzoeklaboratorium Aderans Research Institute, gevestigd in Atlana (Verenigde Staten) www.aderansresearch.com.
De gezamenlijke filosofie, van zowel ons bedrijf als de gehele internationale Aderans groep, is het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van al onze producten. Ons assortiment bevat meer dan 70 confectiemodellen voor vrouwen en heren. De sleutelwoorden van onze creaties zijn: kwaliteit, natuurlijk en comfort.
Onze fabrieken, gevestigd in Thailand en de Filipijnen, zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. De permanente kwaliteitscontroles garanderen ons een voorbeeldig productieproces.
Als groothandel hebben wij een brede collectie aan pruiken, haartoevoegingen en haarwerken op maat in synthetisch, echt haar, flexi fiber, Cyber en Vital hair en kunnen wij elke vraag en behoefte beantwoorden. Onze collectie bestaat uit de volgende merken: ons huismerk Van Nooijen, Noriko, René of Paris, Sentoo Premium en Premium Plus, Instant Hair en Cyber Hair.
Tevens zet Aderans Benelux zich in voor het ondersteunen van maatschappelijke doelen. Wij ondersteunen Stichting Haarwensen www.haarwensen.nl. Deze stichting doet fantastisch werk om kinderen een mooi haarwerk te bezorgen.
Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding behoort het streven naar de beste service tot één van onze prioriteiten. Wij doen er alles aan om u te helpen. We begrijpen meer dan wie ook dat u en uw klant veel vragen hebben bij een aankoop: vragen over onderhoud, kleur, modellering, regen en wind…
Wij verwelkomen u dan ook graag om al die vragen te stellen en een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment!
Tot heel snel bij één van onze haarwerkspecialisten.
Michel van Tartwijk
General manager Aderans BeneluxEen website zonder online marketing is als een restaurant in het bos. Zonder marketing wordt je lastig gevonden. Ondertussen gaan de potentiële klanten naar de concurrenten die investeren in online marketing en de prominente posities innemen wanneer de doelgroep naar jouw product of dienst zoekt. Veel ondernemers laten kansen liggen die het internet biedt voor hun onderneming. Dat is de reden dat wij AdWolves hebben opgericht. Rendement uit het internet halen is onze missie.Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!
Apotheker
Dhr. G.S. Baldew
Service Apotheek LekkerkerkDé onafhankelijke en hoogwaardige kennispartner voor al uw vraagstukken over bomen. Bovendien helpen wij u om aantoonbaar grip te krijgen én te houden op uw bomenbeheerproces. Dit doen wij met behulp van een uitgekiend palet aan dienstverlening op de gebieden onderzoek, beheerproces en beleid.Burghgraef van Tiel & Partners heeft een brede technische ervaring en een ruime kennis van schadeoorzaken in vrijwel alle bedrijfstakken (van agrarische risico’s tot aan ziekenhuizen). Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tot de vaste opdrachtgevers behoren meer dan 40 verzekeraars en de rapportages worden geaccepteerd door de grootste her-verzekeraars ter wereld.
Dirk is als deejay wat u van een deejay mag verwachten:
Hij is overal inzetbaar, representatief voor iedere gelegenheid en bijzonder flexibel. Dirk vindt “zijn draai” net zo makkelijk op een klein thuis- of tuinfeest als in een grote discotheek of tent. Zijn muziek en geluidsniveau past hij altijd en overal aan. Dit betekent van rock tot Nederlandstalig van Après-ski tot Dance, kortom zijn publiek bepaalt welke richting het die avond op gaat.De Bruijn Onderhouds -en montagebedrijf is een bedrijf dat sinds 1996 garant staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn als dealer van Gealan kunststof kozijnen gespecialiseerd in het levering en montage van kunststof kozijnen en dakkapellen. Ook voor al uw timmerwerkzaamheden, aan- en verbouw van woning bent u bij ons aan het juiste adres.
De heer W.T.  de Bruijn is gediplomeerd PolitieKeurmerk Preventie adviseur.De Groot bouw-en aannemingsbedrijf B.V. bestaat sinds 1964 en onze werkplaats en kantoor is gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen. Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel staan, zijn wij aangesloten bij Bouwend NederlandBouwGarant en Woningborg. Verbouwingen kunnen dus geleverd worden met de verbouwgarantie van bouwgarant en nieuwbouw met Woningborg waarborggarantie.De combinatie van een efficiënte en correcte bedrijfsvoering met een flexibele houding maakt de Dekker Groep tot een perfecte partner in logistiek. Klanten kunnen bouwen op professionaliteit en proactiviteit.
Al vier generaties lang is de Dekker Groep actief vanuit het hoofdkantoor in Ouderkerk a/d IJssel, vlakbij de haven van Rotterdam.
Ondertussen is de Dekker Groep een volwassen onderneming met nog altijd het karakter van een familiebedrijf: middelgroot, toegankelijk en vriendelijk. Schoonzoon Jan Duel, de huidige algemeen directeur van Dekker, houdt daarbij vast aan het oude motto van Janus Dekker: “De weg is vooruit!”EcoLoss Project BV is een onafhankelijk adviesbureau en een onafhankelijke dienstverlener. De firma heeft zich de voorbije jaren naast het adviseren, gespecialiseerd in de afhandeling en afwikkeling van incidenten, met name waar het om voorvallen met milieu-impact (bodem) gaat. Hieronder vallen incidenten met gevaarlijke stoffen zoals asbest en kwik, maar ook chemicaliën en de meer bekende bodem- en wegdekverontreinigingen met brandstoffen en olieproducten. Vele duizenden projecten zijn er inmiddels succesvol afgerond.Gevestigd in Lekkerkerk en Krimpen aan den IJssel is fysiotherapie Lek & Yssel sinds 1972 het vertrouwde adres voor al uw problemen aan het houding en bewegingsapparaat. Voor jong en oud staan onze gespecialiseerde fysiotherapeuten klaar om u snel en efficiënt te helpen.
De expertise binnen onze fysiotherapie praktijk is breed georiënteerd. Zowel in Lekkerkerk als Krimpen aan den IJssel zijn diverse specialisaties zoals kinderfysiotherapiemanuele therapiebekkenfysiotherapieoedeem therapiekaakfysiotherapie, shockwave therapieoncologie fysiotherapie maar ook geriatrie fysiotherapie vertegenwoordigd. Ook voor orthopedische klachten als rug, nek, heup of knie klachten volgen onze fysiotherapeuten bij- en nascholing om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg.Gert is gespecialiseerd vakman voor installatie en onderhoud van CV, water en sanitair.Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaarde textiel transfers welke met een transferpers aangebracht kunnen worden op verschillende textielsoorten. Afhankelijk van de wens kunt u hier snel het juiste transfer vinden geschikt voor de door u gekozen toepassing.
Tevens vind u hier ook nevenprodukten die ook eventueel van belang kunnen zijn voor de herkenning van uw bedrijf.Sanitair Installatiebedrijf Hoogendoorn adviseert, ontwerpt en installeert systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten.
Hoogendoorn kent een lange traditie waarbij inmiddels de vierde generatie aan het roer is. Het is een echt familiebedrijf en dat is mede wat Hoogendoorn uniek maakt. Een goede, informele sfeer onder de circa 60 medewerkers waarin iedereen elkaar helpt en het ‘Klant is Koning!-principe’ geldt. De deur van de directiekamer staat altijd open. “We vertrouwen elkaar, hebben het gevoel samen de schouders eronder te zetten, er stapt niet snel iemand op.”
Uniek qua structuur is dat Hoogendoorn een eigen ontwerp- en tekenafdeling heeft waardoor er korte lijnen ontstaan tussen de verschillende afdelingen en waardoor er efficiënt gewerkt kan worden.
Hoogendoorn heeft trouwe klanten, 80% van hun opdrachten komt voort uit bestaande relaties welke zich voornamelijk in de Randstad bevinden. Hoogendoorn werkt gemiddeld aan zo’n 45 projecten per jaar, waarvan de meeste in de utiliteitsbouw. Toonaangevende bedrijven schakelen Hoogendoorn in voor met name uitdagende bouwprojecten zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen en laboratoria.Bij Just be Jolie zal je diverse originele en betaalbare mode items en accessoires vinden voor jonge meiden en dames met een Scandinavische touch. Van ieder kledingstuk zijn er maar een aantal beschikbaar, zodat je altijd naar huis gaat met een uniek kledingstuk of accessoire. Denk hierbij aan leuke kettingen, sjaals, riemen, tassen en must-haves, gecombineerd met
fashion van nu. Doordat de collectie wekelijks wisselt, blijft Just be Jolie je verrassen.
Je kunt bij Just be Jolie ook terecht voor vrijblijvend kledingadvies. De deur staat voor iedereen open.Kick Collection biedt originele designmeubelen aan, van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs! Met alle tussenstappen in het productieproces, betaal je vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden daarom betaalbaar design aan. En met onze eigen ontwerpen heb je altijd een uniek stuk in huis.Meer dan 20 jaar horeca ervaring in de Krimpenerwaard!
KW Horeca is sinds 2015 in het leven geroepen en is de organisatienaam voor een vijftal horecaonderneming en een intern horeca detacheringsbedrijf. De horecabedrijven die onder KW Horeca worden gevoerd zorgen al meer dan 20 jaar voor kwaliteit in de horeca van de Krimpenerwaard. Vanuit onze hoofdvestiging in Bergambacht en onze nevenvestigingen in Lekkerkerk en Stolwijk bedienen wij het hele gebied van de Krimpenerwaard en zeker ook daarbuiten. Sinds 1994 worden er horeca-diensten geleverd in Partycentrum Amicitia. Dit is dan ook het bedrijf waar KW Horeca mee groot is geworden.Wilt u ook iedere week uw favoriete tijdschriften thuis ontvangen van onze ervaren bezorgers? Sluit u dan nu aan bij meer dan 60.000 tevreden abonnees en ontvang één van de fantastische welkomstcadeau.
Heeft u liever een wekelijks opzegbaar abonnement, zonder welkomstcadeau? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Doe de postcodecheck om te kijken welk abonnement het beste bij u past.Lekstroom Transport B.V. (voorheen firma W.D. Eerland & Zn.) bestaat sedert 1898 en is al meer dan 100 jaar gevestigd aan “de Lek” ; de rivier waaraan het bedrijf haar naam ontleent. Van hieruit worden alle activiteiten in binnen- en buitenland ondernomen, variėrend van een normaal sleepkarwei tot het gecombineerde weg/watertransport van grote, zware constructies of transporten overzee. Lekstroom Transport beschikt hiertoe over een vloot van sleep- en duwboten, pontons (waaronder ro-ro pontons),een scala aan equipment (zoals pompen, lieren, etc) voor het uitvoeren van projecten en over een team van vakbekwame medewerkers, waardoor zij voor ieder transportprobleem een oplossing op maat kan aanbieden. Aangezien transporten steeds gecompliceerder worden, verzorgen wij desgewenst ook de engineering van uw project.  Echter, Lekstroom Transport houdt zich niet alléén bezig met vervoer over de Europese binnenwateren. Zij verzorgt ook transporten overzee, inclusief de daarbij behorende activiteiten, zoals bijvoorbeeld het zeevasten van de lading. Ook gecombineerde weg/watertransporten in samenwerking met wegvervoerders en kraanverhuurbedrijven behoren tot onze activiteiten. Daarnaast blijft er bij Lekstroom Transport de ruimte om het traditionele sleepwerk uit te voeren, want daar liggen tenslotte de wortels van het bedrijf.  Lekstroom Transport is een relatief klein bedrijf -gemeten naar het aantal medewerkers en de stafbezetting- waardoor een persoonlijk en direct contact met de klant mogelijk blijft.  Om onze klanten optimaal te blijven bedienen, speelt Lekstroom Transport in op marktontwikkelingen door ervoor te zorgen dat de aard en samenstelling van haar werkmateriaal steeds wordt aangepast aan de veranderende behoeften.  We praten tenslotte over dienstverlening…..Het milieu is een belangrijke pion in de wereld en steeds meer zijn we ons bewust van wat de mens hierin kan betekenen. Ons bedrijf is enorm trots dat er met veel passie gewerkt kan worden aan een beter milieu.
Door het zorgvuldig sorteren en verwerken van de vele soorten afval zijn er veel afvalstoffen die een ‘tweede leven’ krijgen. Met onze partners binnen de recyclingbranches dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan dit proces.Met onze uiterst ervaren medewerkers zijn wij in staat om – naast de particuliere sector – aannemers in de bouw en woningbouwverenigingen te bedienen met installatie, onderhoud, service en vervanging van bestaande en nieuwe installaties. Voor adviezen kunt u vanzelfsprekend ook bij onze deskundige medewerkers terecht.
Het team van Luijten beschikt over jarenlange kennis en ervaring in de installatietechniek en beschikt over een groot netwerk van toeleveranciers. Ontwerp en engineering (van complete installaties) worden in eigen huis uitgevoerd. En door actief mee te denken en op maat gesneden oplossingen te bieden, kiezen steeds meer opdrachtgevers voor ons bedrijf.Visser Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoudt hoogwaardige installaties. We doen dit met een enthousiast team. Samen maken we met licht en energie van iedere ruimte een unieke beleving. Onze installatieoplossingen zijn:
Slim Door goed te luisteren weten we hoe we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en verrassen. Onze oplossingen zijn slim en doordacht.
Hoogwaardig We staan voor kwaliteit en werken zorgvuldig met de beste materialen.  Toekomstgericht We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en zorgen voor installaties die beheersbaar, betrouwbaar en klaar voor de toekomst zijn.
Meer dan 30 jaar ervaring Van Coolblue tot The Roast Room tot het Oude Luxor Theater. We zijn verrassend veelzijdig inzetbaar en werken voor de volgende branches: Retail & Horeca Kunst & cultuur Kantoor & Bedrijf Wonen Onderwijs & overheid
Kwalificaties
We zijn VCA-gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie Uneto-Vni. Periodieke controles voeren we uit volgens de NEN3140-norm.Machinefabriek van der Waal heeft een geweldig bedrag gesponsord. Ontzettend bedankt dat jullie ook een steentje bijdragen aan de palliatieve zorg met mensen met Kanker.
Gaat het om machinaal verspanende bewerkingen, dan is Machinefabriek van der Waal uw professionele partner. De moderne bedrijfshal biedt capaciteit voor uiteenlopende projecten binnen én ver buiten de Krimpenerwaard.Wij willen het bedrijf MAIN ook verwelkomen! Ze hebben ook een mooie plek bemachtigd op ons shirt. Bedankt voor de mooie bijdrage!

MAIN Cleaning is een onderdeel van MAIN BV en is gespecialiseerd in het reinigen van scheepstanken, dubbele bodem tanks en machinekamers. Dit kunnen HFO, Diesel, Sewage, Sludge, Bilgewater, Greywater, Drinkwater, Luboil enz. tanks zijn.

De cleaning groep beschikt over diverse vacuümwagens, vacuümlichters en warm waterunits, waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd door ons gespecialiseerd personeel.Marinus BV heeft ons een warm hart toegedragen met een geweldig sponsor bedrag. Wij willen jullie van harte bedanken!
Marinus B.V. is in 2010 opgericht door Edwin Marinus. Het is een jong maar inmiddels al gerenommeerd landelijk opererend bedrijf op het gebied van:
1) totaal sloopwerkzaamheden;
2) renovatie sloopwerkzaamheden;
3) de- en montage, onderhoud/constructie ijzer herstel werkzaamheden;
4) verhuur van materiaal en materieel en personeel voor deze bovengenoemde activiteitenMartens Aannemingsbedrijf is opgericht in 1970. Het continue leveren van kwaliteit heeft Martens Aannemingsbedrijf gemaakt tot wat het nu is: een goed geoutilleerde en moderne onderneming. De ambitie om kwaliteit te leveren en te voldoen aan de wensen van de klant, zijn het solide fundament van waaruit gewerkt wordt. De mensen van Martens Aannemingsbedrijf beschikken over veel kennis en ervaring, zijn flexibel en zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke voldoening.
Martens Aannemingsbedrijf realiseert de meest uiteenlopende woningbouwprojecten. Van eengezinswoningen tot hoogbouw appartementencomplexen met ondergrondse parkeervoorziening in combinatie met commerciële ruimten. Martens Aannemingsbedrijf realiseert kantoren, zorgcentra, bedrijfspanden, scholen en andere publieke gebouwen. Onze dienstverlening op het gebied van utiliteitsbouw gaat ver. Van (het adviseren bij) het opstellen van een programma van eisen tot en met de oplevering, beheer en onderhoud van het project.
Martens Aannemingsbedrijf is een ervaren partij in het uitvoeren van renovatie en groot onderhoud van woning- en utiliteitsbouw. Van planmatig onderhoud en renovatie tot aan complete verandering van woon- of objectbestemming kunnen wij u van dienst zijn.
Bij Martens zit het ondernemen in het bloed en neemt graag het initiatief. Elke kansrijke locatie wordt bekeken of deze voldoet aan de wensen van de (toekomstige) klant. Verder wordt gekeken welk type vastgoed op deze locatie past binnen het wensenpakket van de klant


Bij Installatiebedrijf Mohr zit de toegevoegde waarde in de actuele scholing, het bezit van essentiële diploma’s en de ambitie altijd het beste resultaat te willen halen.
Mohr gaat voor één kwaliteit: de allerbeste.
Dat merkt u in de praktijk. Bovendien werkt Mohr volgens de nieuwste technieken en conform de criteria van objectieve certificeringsinstanties, zoals KOMO en STEK. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Installatiebedrijf Mohr dan ook complete service.
En . . . bij Mohr is de klant koning.
Mohr geeft advies, levert, bouwt, renoveert en onderhoudt.


Multi Byoux

De onderneming Multi Byoux is gevestigd op Verlengde Luijtenstraat 19 te Lekkerkerk en is actief in de branche Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen.Aanbod van diverse merken fietsen, e-bikes en bijpassende fietsaccessoires. Ook zijn wij een vast adres voor reparaties. Doorgaans worden reparaties binnen 24 uur uitgevoerd. U bent welkom in onze fietswinkel aan de Dorpsstraat 58 te Ouderkerk aan den IJssel. Uw fietsvakman om de hoek.Wij willen Van Herk Vastgoed ontzettend bedanken voor het prachtige sponsorbedrag. Ook dankzij jullie kunnen we straks een mooi bedrag afdragen aan Stichting Roparun.
Van Herk Vastgoed is de handelsnaam van een aantal besloten vennootschappen, deelnames in vennootschappen onder firma’s en maatschappen die geheel of grotendeels in eigendom zijn bij de broers Willem en Erik van Herk.
Van Herk Vastgoed houdt zich bezig met het beleggen in hoogwaardig vastgoed zoals woningen, winkels, bedrijfshallen en kantoorruimtes. Daarnaast is Van Herk Vastgoed ook actief in projectontwikkeling in eigen beheer of het participeren in vastgoedontwikkelingen.
De broers hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van vastgoed. Je kan wel zeggen dat het vak met de paplepel is ingegoten door hun vader die ruim 40 jaar makelaar is geweest in Capelle en Krimpen aan den IJssel. In het derde kwartaal van 2016 betrekken de broers hun nieuwe kantoor aan de Rotterdamseweg te Krimpen aan den IJssel. In dit markant gelegen kantoorpand was 25 jaar lang het makelaarskantoor van hun vader gevestigd en is na een tussenliggende periode van 15 jaar door Willem en Erik teruggekocht.Wanneer u binnenstapt bij LuuX, gaar er een wereld voor u open. Loopt u eerst naar de ijs toonbank, of de chocolade toonbank of toch maar naar de gebaks toonbank? Heel veel lekkers ligt als een zoete verleiding in de vitrines op u te wachten.PlaceMate is enthousiast actief op het gebied van personele mobiliteit en fungeert als een ‘maat’ voor uw organisatie en haar medewerkers. Zij gaat voor een duurzame relatie met uw organisatie en medewerkers op basis van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Meedenken in uw personele problematiek is vanzelfsprekend.  Welhaast alle personele diensten worden geleverd zoals werving & selectie, detachering, coaching, outplacement, re-integratie (+ 2e spoor) en aanpak ziekteverzuim.
Ervaring, betrokkenheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden voor ons als organisatie. Onze aanpak kenmerkt zich door in elke situatie het juiste maatwerk te leveren, niet gehinderd door vaste formats maar gebaseerd op kennis en ervaring. Onze visie daarbij is simpel: prettiger werken = beter resultaat. Graag helpen wij u op weg als individu of als organisatie.
PlaceMate bestaat uit een kerngroep van ‘maten’ die met én voor PlaceMate werken. Deze ‘maten’ delen de kijk op mens en organisatie, maar ook hun netwerk waardoor wij u met vele, personele zaken snel en professioneel van dienst kunnen zijn. Door ook samen te werken met geselecteerde partners kan PlaceMate specifieke kennis inzetten om voor u het beste resultaat te bereiken.Sponsort de broodjes voor onze Valentijn ontbijt actie!Rintra is uw ideale partner voor het juiste advies,
in bedrijfstelling en controle van de waterbehandeling van
uw stoom-, heetwater- en koelwatersystemen.Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen de utiliteitsmarkt verzorgen wij innovatieve en duurzame installatie-oplossingen. Als totaalinstallateur houden wij ons dagelijks bezig met ontwerpen, adviseren, realiseren en beheren. Onze missie luidt: Samen Ambities Realiseren!Wij willen graag Sluyk Lekkerkerk bedanken voor het geweldige bedrag en de tweede keer dat jullie ons steunen, geweldig!
In onze zaak aan de Van Markenstraat 16 te Lekkerkerk treft u niet alleen een ruim assortiment, we bieden u ook een goed persoonlijk advies, onovertroffen service en maatwerk tegen concurrerende tarieven. Op deze website krijgt u een indruk van wat Sluyk allemaal in huis heeft. Belangstelling? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel en showroom.Een ideaal klimaat voor iedere omgeving
Ster Airconditioning creëert in iedere omgeving een comfortabel klimaat. Of het nu gaat om uw slaap- of woonkamer, winkel, kantoor of het complete bedrijf; wij kunnen én willen het graag voor u realiseren. Met de juiste aanpak, gedegen kennis en puur persoonlijke benadering, zijn wij u graag te allen tijde van dienst.
Wij staan borg voor een optimaal binnenklimaat, zelfs in de meest com­plexe situaties. Wij leveren aircon­ditio­ning voor uw woning en geavan­ceerde VRF systemen met ventil­atie en warmte­terugwinning voor bedrijven.Stolwijkse Hout- en Doe-Het-Zelfhandel BV
Werkelijk alles wat u nodig heeft voor grote en kleine bouw-, verbouw- en onderhoudsklussen voor huis en tuin vindt u bij de Stolwijkse Hout- en Doe-Het-Zelfhandel (SHD). Niet alleen als particuliere doe-het-zelver maar ook als professionele aannemer, zzp’er en hovenier bent u bij ons aan het juiste adres. Alles onder één dak. SHD is specialist in hout- en plaatmaterialen, bij ons vindt u wat de gewone bouwmarkt u niet kan bieden, met name zware balken en diverse houtsoorten in lange lengtes. Wij zijn gespecialiseerd in niet-standaard producten en bijzondere maten. In onze zagerij maken we plaatwerk of balken voor u op iedere gewenste maat. Wij zijn compleet FSC® (C016391)  gecertificeerd en kunnen alle hardhoutsoorten met FSC®keurmerk leveren. Wij zijn u graag van dienst, niet alleen met een compleet assortiment, maar ook met vakkundig advies. Onze vakmensen kunnen putten uit jarenlange ervaring in de bouw en de houthandel. En niet onbelangrijk: Bij SHD bouwmarkt kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Kom het zelf ervaren bij SHD Bouwmarkt: De beste bouwmarkt van de Krimpenerwaard.Voor verkoop van nieuwe en gebruikte tuinmachines onderhoud en reparatie van alle merken. Meer dan 25 jaar ervaring in alle gangbare tuinmachines staan garant voor vakkundig onderhoud en reparatie. Zo als u weet is goed onderhoud van levensbelang. Uw machine wordt kosteloos gehaald en gebracht voor reparatie en of onderhoud. Indien nodig is er een leenmachine voor u beschikbaar.


Ik werk inmiddels alweer meer dan 15 jaar met veel plezier in de entertainment markt zoals dat zo mooi heet. In die jaren heb ik mijzelf ontwikkeld van een onervaren stagiair tot een eigenaar van een eigen zaak. Van een filmliefhebber / gamer naar iemand die van zijn passie zijn beroep heeft kunnen maken.Mirjam Tuls: Daadwerkelijk het verschil maken voor mijn cliënten, dat vind ik het mooie aan mijn vak. Ik streef er te allen tijde naar om met zo min mogelijk strijd tot een duurzame oplossing te komen, en put daar veel voldoening uit. Lukt het ondanks alles toch niet om er in onderling overleg uit te komen, dan schroom ik niet om alle juridische mogelijkheden te benutten.
Mijn aanpak is nuchter en laagdrempelig. Ik durf te zeggen waar het op staat, en geef nooit op. Nooit. Zie het als een bijkomend professioneel voordeel van mijn sportersmentaliteit. Ik ga creatieve oplossingen niet uit de weg en bied mijn cliënten maatwerk.
Ik heb me volledig toegelegd op het personen- en familierecht en ben erkend lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators. Na mijn beëdiging als advocaat in 2010 heb ik voor verschillende advocatenkantoren gewerkt. Om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn en mijn ambities waar te kunnen maken, ben ik in 2017 mijn eigen kantoor gestart.is een dynamisch bedrijf dat optreedt als toeleverancier bij de fabricage van afsluiters en modificatie van bestaande afsluiters en appendages in de olie- en aardgasbranche. Versluis Handel en Techniek BV, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van aardgas-, regel- en beveiligingsapparatuur.
De werkzaamheden van Versluis Handel en Techniek worden ook uitgevoerd voor andere branches. Wij verzorgen alle metaalbewerkingen voor onder andere medische, constructie-, scheepsbouw-, offshore- en voedingsmiddelenbedrijven. Met een breed netwerk, flexibiliteit en service vormen wij een prima schakel tussen u en fabrikanten/machinefabrieken. De communicatielijnen binnen de organisatie houden wij zo kort mogelijk.
 
PROFESSIONALITEIT EN PERFECTIE
Sinds april 2008 is het team van Versluis Handel en Techniek actief op de markt om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Lekkerkerk. De certificeringen van Versluis Handel en Techniek tonen de betrouwbaarheid, professionaliteit en perfectie die wij ook nastreven in onze bedrijfsvoering.
De klant staat bij ons in een hoog vaandel, wij kijken dan ook kritisch naar hetgeen de beste oplossing voor u is en hoe wij u daarin persoonlijk van dienst kunnen zijn. Deze succesvolle formule heeft ertoe geleid dat Versluis Handel en Techniek sinds de oprichting in 2008 zich heeft kunnen bewijzen als betrouwbare leverancier voor al uw metaalbewerkingen.
U kiest voor vertrouwen

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Professionaliteit
  • Breed netwerk
  • Flexibiliteit


Vink systemen BV draagt ook een geweldig steentje bij met een prachtig sponsorbedrag!
Werken in schone lucht. Produceren in een optimaal klimaat. Vink Systemen ontwerptlevertinstalleert en onderhoudt uw luchtdistributiesysteem op maat. Al 45 jaar een betrouwbare partner in vele markten.
Isolatiebedrijf Hanenberg, opgericht in 1963, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van isolatie. De jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een hoge constante kwaliteit. De volledige inzet en een bovengemiddelde vakkennis van circa 50 gemotiveerde medewerkers vormen het sterke fundament van de organisatie.Wij kunnen met trots zeggen dat William de Kaasboer uit Lekkerkerk op ons nieuw teamshirt mag stralen! Hartelijk bedankt weer voor het mooie sponsorbedrag!
Familiebedrijf E.M. Treur en Zn. BV, beter bekend als Treur, is opgericht in 1955. Wij zijn gespecialiseerd in het rijpen en verzorgen van Nederlandse kaas. Met merken als Weydeland, Weydelijner en Chevretta, benaderen wij zowel de nationale als internationale markt (België, Frankrijk, Duitsland en Engeland). Onze passie? Het leveren van eerlijke kwaliteitskaas met de puurste smaak!


Na veel mooie opdrachten als zelfstandig Oracle consultant stapt Hanco van Tol in 2015 de wonderlijke wereld van de Jeugdzorg-declaraties in. Met verwondering heeft hij hier om zich heen gekeken. De hele verantwoordelijkheid voor de jeugdzorg werd doorgeschoven naar de gemeentes. En natuurlijk, de professionals bleven hun werk doen, maar hoe het allemaal administratief precies in elkaar zat? Al snel groeide het idee om een monitor te bouwen om alle berichten inzichtelijk te maken.
Samen met zijn (zakelijke) partner Corné en geholpen door de zeer inspirerende omgeving van Betty Blocks is dit product onstaan. Zorgverkeer.nl. Hopelijk al snel een opluchting voor u als zorgaanbieder of verantwoordelijke in een gemeente. En voor Hanco een droom die werkelijkheid wordt: iets meer duidelijkheid, helderheid en automatisering toevoegen aan de wereld!Geert-Jan de Kok B.V. is een mechanisatiebedrijf met vestigingen in Esbeek (hoofdkantoor), Bladel, Benschop, Etten-Leur en Molenaarsgraaf. Op het gebied van de John Deere machinerie is er een nauwe samenwerking met LMB Den Otter B.V. in Bruchem, De Vor Brandes & Co B.V. met vestigingen in Werkhoven en Renswoude en Schipper Mechanisatie B.V. in Putten. Het dealernetwerk voor de grondverzetmachines bestaat o.a. uit Yanmar, Mustang, Gehl en Bema.Firecom heeft oplossingen voor snelle alarmering van personen en heeft betrouwbare communicatiemiddelen om direct in een groep te kunnen communiceren. Firecom is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de service van portofoons, portofoon-netwerken, persoonsbeveiligingssystemen, pagers, alarmontvangers en draadloze oproepsystemen voor bedrijfshulpverlening (BHV), industrie, beveiliging, zorg en onderwijs. Wij werken bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood voor onze walkie talkies.Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? De Groot wonen en slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om je interieur, zowel zakelijk als privé. In Lekkerkerk vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.De Berekuil is al bijna 25 jaar een begrip in Ouderkerk aan den IJssel en de wijde omgeving. Op 14 september 1994 zijn we begonnen. Daarvoor hebben we vier jaar een banketbakkerij gehad in Krimpen aan de Lek. Maar omdat chocolade onze grote passie was, zijn we die kant op gegaan, met een eigen chocoladewinkel als resultaat.
Toen onze zoon Luuk 22 jaar later bij ons is komen werken, zijn we uitgebreid met een patisserie, omdat zijn passie ook daar lag. Ondertussen is Luuk voor zich zelf begonnen. Zijn winkel heet LuuX by de Berekuil, gevestigd op de Markt in Krimpen aan de lek. Deze sfeervolle winkel is zeker de moeite waard om eens een lekker ijsje te eten of een kop koffie te drinken. Tevens kunt u daar genieten van een heerlijke high tea. Het assortiment van onze winkels is hetzelfde, wij maken voor LuuX de chocola en Luuk maakt voor ons het ijs, gebak, taarten, koekjes, etc.
Ons motto : Together were strong!


Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Zuyderleven Financiële Diensten B.V.. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lekkerkerk. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

We go beyond the creation of digital innovations. We do it smart and we do it fast

We help you identify, design and build digital innovations that suit your business’ needs, and that your users will love.

 
Aalsmeersch Bloemenhuis Witte de Withstraat 59c 3012BM in Rotterdam

Sponsor van mandarijnen, voor de ontbijt actie.
Aalsmeersch bloemenhuis een vertrouwd adres  op de Witte de Withstraat 59c.
Ons  team  van bloembinders maken er steeds iets aparts van.

Wij verzorgen  al uw bloemwerken waaronder:
  boeketten, bloemstukken,rouwarrangementen,bruidsboeketten.
grote keuze aan groene en bloeiende planten,
verkoop van tulpenbollen,
biedermeijers,maar ook abonnementen voor bedrijven
en natuurlijk elke dag een groot assortiment losse bloemen.
 Uiteraard bezorgen wij ook uw bestelling in de regio, en via de Fleurop over heel de wereld.PLUS Van der Vlist Hoofdstraat 110 2861 AT in Bergambacht, doneert de plakken ham voor de ontbijtactie.Probam B.V. Ambachtsraat 3c 2861 EW in Bergambacht, doneert de jus d’orange voor de ontbijtactie.SVN Nederlek, stelt het ijsclubgebouw aan de weidelaan beschikbaar voor het inpakken van de ontbijtjes