2019-2020

Aderans Benelux, Ons bedrijf, onze geschiedenis, opgericht in 1925.

Sinds 1994 behoren Van Nooijen en Camaflex tot de Aderans groep, de nummer 1 en wereldleider op de markt van haarwerken en haarimplantaten. Waaronder het Bosley filiaal www.bosley.com bestaande uit 23 klinieken in de Verenigde Staten en de hoofdvestiging in Beverly Hills (Los Angeles) die onderzoek doen naar het klonen van haar. Alle data wordt verzameld in het onderzoeklaboratorium Aderans Research Institute, gevestigd in Atlana (Verenigde Staten) www.aderansresearch.com.

De gezamenlijke filosofie, van zowel ons bedrijf als de gehele internationale Aderans groep, is het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van al onze producten. Ons assortiment bevat meer dan 70 confectiemodellen voor vrouwen en heren. De sleutelwoorden van onze creaties zijn: kwaliteit, natuurlijk en comfort.

Onze fabrieken, gevestigd in Thailand en de Filipijnen, zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. De permanente kwaliteitscontroles garanderen ons een voorbeeldig productieproces.

Als groothandel hebben wij een brede collectie aan pruiken, haartoevoegingen en haarwerken op maat in synthetisch, echt haar, flexi fiber, Cyber en Vital hair en kunnen wij elke vraag en behoefte beantwoorden. Onze collectie bestaat uit de volgende merken: ons huismerk Van Nooijen, Noriko, René of Paris, Sentoo Premium en Premium Plus, Instant Hair en Cyber Hair.

Tevens zet Aderans Benelux zich in voor het ondersteunen van maatschappelijke doelen. Wij ondersteunen Stichting Haarwensen www.haarwensen.nl. Deze stichting doet fantastisch werk om kinderen een mooi haarwerk te bezorgen.

Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding behoort het streven naar de beste service tot één van onze prioriteiten. Wij doen er alles aan om u te helpen. We begrijpen meer dan wie ook dat u en uw klant veel vragen hebben bij een aankoop: vragen over onderhoud, kleur, modellering, regen en wind…

Wij verwelkomen u dan ook graag om al die vragen te stellen en een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment!

Tot heel snel bij één van onze haarwerkspecialisten.

Michel van Tartwijk
General manager Aderans Benelux


Een website zonder online marketing is als een restaurant in het bos. Zonder marketing wordt je lastig gevonden. Ondertussen gaan de potentiële klanten naar de concurrenten die investeren in online marketing en de prominente posities innemen wanneer de doelgroep naar jouw product of dienst zoekt. Veel ondernemers laten kansen liggen die het internet biedt voor hun onderneming. Dat is de reden dat wij AdWolves hebben opgericht. Rendement uit het internet halen is onze missie.


Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Apotheker
Dhr. G.S. Baldew

Service Apotheek Lekkerkerk


Dé onafhankelijke en hoogwaardige kennispartner voor al uw vraagstukken over bomen. Bovendien helpen wij u om aantoonbaar grip te krijgen én te houden op uw bomenbeheerproces. Dit doen wij met behulp van een uitgekiend palet aan dienstverlening op de gebieden onderzoek, beheerproces en beleid.


Burghgraef van Tiel & Partners heeft een brede technische ervaring en een ruime kennis van schadeoorzaken in vrijwel alle bedrijfstakken (van agrarische risico’s tot aan ziekenhuizen). Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tot de vaste opdrachtgevers behoren meer dan 40 verzekeraars en de rapportages worden geaccepteerd door de grootste her-verzekeraars ter wereld.


Veerhuys Lekkerkerk


Dirk is als deejay wat u van een deejay mag verwachten:
Hij is overal inzetbaar, representatief voor iedere gelegenheid en bijzonder flexibel. Dirk vindt “zijn draai” net zo makkelijk op een klein thuis- of tuinfeest als in een grote discotheek of tent. Zijn muziek en geluidsniveau past hij altijd en overal aan. Dit betekent van rock tot Nederlandstalig van Après-ski tot Dance, kortom zijn publiek bepaalt welke richting het die avond op gaat.


De Bruijn Onderhouds -en montagebedrijf is een bedrijf dat sinds 1996 garant staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn als dealer van Gealan kunststof kozijnen gespecialiseerd in het levering en montage van kunststof kozijnen en dakkapellen. Ook voor al uw timmerwerkzaamheden, aan- en verbouw van woning bent u bij ons aan het juiste adres.

De heer W.T.  de Bruijn is gediplomeerd PolitieKeurmerk Preventie adviseur.


De Groot bouw-en aannemingsbedrijf B.V. bestaat sinds 1964 en onze werkplaats en kantoor is gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. Wij zijn een modern bedrijf met een eigen teken- en constructieafdeling waarmee wij het gehele vergunningstraject voor de opdrachtgever kunnen verzorgen. Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel staan, zijn wij aangesloten bij Bouwend NederlandBouwGarant en Woningborg. Verbouwingen kunnen dus geleverd worden met de verbouwgarantie van bouwgarant en nieuwbouw met Woningborg waarborggarantie.


De combinatie van een efficiënte en correcte bedrijfsvoering met een flexibele houding maakt de Dekker Groep tot een perfecte partner in logistiek. Klanten kunnen bouwen op professionaliteit en proactiviteit.

Al vier generaties lang is de Dekker Groep actief vanuit het hoofdkantoor in Ouderkerk a/d IJssel, vlakbij de haven van Rotterdam.

Ondertussen is de Dekker Groep een volwassen onderneming met nog altijd het karakter van een familiebedrijf: middelgroot, toegankelijk en vriendelijk. Schoonzoon Jan Duel, de huidige algemeen directeur van Dekker, houdt daarbij vast aan het oude motto van Janus Dekker: “De weg is vooruit!”


EcoLoss Project BV is een onafhankelijk adviesbureau en een onafhankelijke dienstverlener. De firma heeft zich de voorbije jaren naast het adviseren, gespecialiseerd in de afhandeling en afwikkeling van incidenten, met name waar het om voorvallen met milieu-impact (bodem) gaat. Hieronder vallen incidenten met gevaarlijke stoffen zoals asbest en kwik, maar ook chemicaliën en de meer bekende bodem- en wegdekverontreinigingen met brandstoffen en olieproducten. Vele duizenden projecten zijn er inmiddels succesvol afgerond.


Gevestigd in Lekkerkerk en Krimpen aan den IJssel is fysiotherapie Lek & Yssel sinds 1972 het vertrouwde adres voor al uw problemen aan het houding en bewegingsapparaat. Voor jong en oud staan onze gespecialiseerde fysiotherapeuten klaar om u snel en efficiënt te helpen.

De expertise binnen onze fysiotherapie praktijk is breed georiënteerd. Zowel in Lekkerkerk als Krimpen aan den IJssel zijn diverse specialisaties zoals kinderfysiotherapiemanuele therapiebekkenfysiotherapieoedeem therapiekaakfysiotherapie, shockwave therapieoncologie fysiotherapie maar ook geriatrie fysiotherapie vertegenwoordigd. Ook voor orthopedische klachten als rug, nek, heup of knie klachten volgen onze fysiotherapeuten bij- en nascholing om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg.


Gert is gespecialiseerd vakman voor installatie en onderhoud van CV, water en sanitair.


Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaarde textiel transfers welke met een transferpers aangebracht kunnen worden op verschillende textielsoorten. Afhankelijk van de wens kunt u hier snel het juiste transfer vinden geschikt voor de door u gekozen toepassing.

Tevens vind u hier ook nevenprodukten die ook eventueel van belang kunnen zijn voor de herkenning van uw bedrijf.


Sanitair Installatiebedrijf Hoogendoorn adviseert, ontwerpt en installeert systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten.

Hoogendoorn kent een lange traditie waarbij inmiddels de vierde generatie aan het roer is. Het is een echt familiebedrijf en dat is mede wat Hoogendoorn uniek maakt. Een goede, informele sfeer onder de circa 60 medewerkers waarin iedereen elkaar helpt en het ‘Klant is Koning!-principe’ geldt. De deur van de directiekamer staat altijd open. “We vertrouwen elkaar, hebben het gevoel samen de schouders eronder te zetten, er stapt niet snel iemand op.”

Uniek qua structuur is dat Hoogendoorn een eigen ontwerp- en tekenafdeling heeft waardoor er korte lijnen ontstaan tussen de verschillende afdelingen en waardoor er efficiënt gewerkt kan worden.

Hoogendoorn heeft trouwe klanten, 80% van hun opdrachten komt voort uit bestaande relaties welke zich voornamelijk in de Randstad bevinden. Hoogendoorn werkt gemiddeld aan zo’n 45 projecten per jaar, waarvan de meeste in de utiliteitsbouw. Toonaangevende bedrijven schakelen Hoogendoorn in voor met name uitdagende bouwprojecten zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen en laboratoria.


Bij Just be Jolie zal je diverse originele en betaalbare mode items en accessoires vinden voor jonge meiden en dames met een Scandinavische touch. Van ieder kledingstuk zijn er maar een aantal beschikbaar, zodat je altijd naar huis gaat met een uniek kledingstuk of accessoire. Denk hierbij aan leuke kettingen, sjaals, riemen, tassen en must-haves, gecombineerd met
fashion van nu. Doordat de collectie wekelijks wisselt, blijft Just be Jolie je verrassen.

Je kunt bij Just be Jolie ook terecht voor vrijblijvend kledingadvies. De deur staat voor iedereen open.


Kick Collection biedt originele designmeubelen aan, van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs! Met alle tussenstappen in het productieproces, betaal je vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden daarom betaalbaar design aan. En met onze eigen ontwerpen heb je altijd een uniek stuk in huis.


Meer dan 20 jaar horeca ervaring in de Krimpenerwaard!

KW Horeca is sinds 2015 in het leven geroepen en is de organisatienaam voor een vijftal horecaonderneming en een intern horeca detacheringsbedrijf. De horecabedrijven die onder KW Horeca worden gevoerd zorgen al meer dan 20 jaar voor kwaliteit in de horeca van de Krimpenerwaard. Vanuit onze hoofdvestiging in Bergambacht en onze nevenvestigingen in Lekkerkerk en Stolwijk bedienen wij het hele gebied van de Krimpenerwaard en zeker ook daarbuiten. Sinds 1994 worden er horeca-diensten geleverd in Partycentrum Amicitia. Dit is dan ook het bedrijf waar KW Horeca mee groot is geworden.


Wilt u ook iedere week uw favoriete tijdschriften thuis ontvangen van onze ervaren bezorgers? Sluit u dan nu aan bij meer dan 60.000 tevreden abonnees en ontvang één van de fantastische welkomstcadeau.

Heeft u liever een wekelijks opzegbaar abonnement, zonder welkomstcadeau? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Doe de postcodecheck om te kijken welk abonnement het beste bij u past.


Lekstroom Transport B.V. (voorheen firma W.D. Eerland & Zn.) bestaat sedert 1898 en is al meer dan 100 jaar gevestigd aan “de Lek” ; de rivier waaraan het bedrijf haar naam ontleent. Van hieruit worden alle activiteiten in binnen- en buitenland ondernomen, variėrend van een normaal sleepkarwei tot het gecombineerde weg/watertransport van grote, zware constructies of transporten overzee. Lekstroom Transport beschikt hiertoe over een vloot van sleep- en duwboten, pontons (waaronder ro-ro pontons),een scala aan equipment (zoals pompen, lieren, etc) voor het uitvoeren van projecten en over een team van vakbekwame medewerkers, waardoor zij voor ieder transportprobleem een oplossing op maat kan aanbieden. Aangezien transporten steeds gecompliceerder worden, verzorgen wij desgewenst ook de engineering van uw project.  Echter, Lekstroom Transport houdt zich niet alléén bezig met vervoer over de Europese binnenwateren. Zij verzorgt ook transporten overzee, inclusief de daarbij behorende activiteiten, zoals bijvoorbeeld het zeevasten van de lading. Ook gecombineerde weg/watertransporten in samenwerking met wegvervoerders en kraanverhuurbedrijven behoren tot onze activiteiten. Daarnaast blijft er bij Lekstroom Transport de ruimte om het traditionele sleepwerk uit te voeren, want daar liggen tenslotte de wortels van het bedrijf.  Lekstroom Transport is een relatief klein bedrijf -gemeten naar het aantal medewerkers en de stafbezetting- waardoor een persoonlijk en direct contact met de klant mogelijk blijft.  Om onze klanten optimaal te blijven bedienen, speelt Lekstroom Transport in op marktontwikkelingen door ervoor te zorgen dat de aard en samenstelling van haar werkmateriaal steeds wordt aangepast aan de veranderende behoeften.  We praten tenslotte over dienstverlening…..