2019-2020

Emballage-actie

Tot en met eind maart 2020 stelt Coop (Raadhuisplein 9) te Lekkerkerk de opbrengst van de digitale donatiebox beschikbaar voor het Roparun Team Lekkerkerk.

Dus heb je lege flessen… ga naar de Coop en lever de flessen en kratten in, druk op de knop van doneren, dan gaat het statiegeld naar het goede doel.

Zegt het voort… zegt het voort…! Het Roparun Team Lekkerkerk is Coop, alle klanten en de medewerkers dankbaar voor de medewerking. Door jullie donatie

kunnen we voor de stichting Roparun een bijdrage leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van kankerpatiënten.

Onder het motto “leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” geeft de stichting Roparun hier handen en

voeten aan door financiële ondersteuning te bieden.

Boodschappenactie

Op zaterdag 16 mei 2020 zal de boodschappenactie voor de Roparun plaatsvinden. We zullen dan de boodschappen verzamelen die we nodig hebben om de Roparun te kunnen doen. Denk hierbij aan koffie, thee, brood enzovoort. Dit is dus een inzamelactie voor de consumpties van het team, hier gaat verder geen bedrag van naar stichting Roparun. Wel zijn die dag losse donaties natuurlijk van harte welkom! Er zal een collectebus aanwezig zijn om giften te kunnen doen aan stichting Roparun.

Valentijnsontbijtactie

Ook deze februari zal team Lekkerkerk weer velen harten verwarmen met een ontbijt aan huis. De ingrediënten van dit ontbijt worden gesponsord, de opbrengst gaat naar de Roparun! U zult binnenkort een flyer krijgen om een ontbijtje te bestellen.

Shirtsponsoractie

Inmiddels zijn alle shirtsponsoren voor Roparun 2020 compleet! De shirtjes worden op dit moment gemaakt en hebben een mooi bedrag voor het goede doel opgeleverd.
Benieuwd naar onze sponsoren? Kijk dan even hier >
Totale opbrengst van deze actie: €10.450,-