Agnita Rolleman

Loper

“Óf het is één keer en nooit meer … of ik ben levenslang besmet met het Roparunvirus!”

Dat waren de woorden waar ik 13 mei 2015 mee van huis ging richting Parijs voor mijn allereerste Roparun. Nou ik kan je vertellen: besmettelijk was het zeker!!!

Na die eerste keer in 2015 als begeleider mee te zijn geweest op de route Parijs, mocht ik vorig jaar als loper mee met Team Lekkerkerk op de route Hamburg. Een nieuwe, andere maar zeker geen minder fan-tas-tische ervaring! Daarom ga ik dit jaar nogmaals mee als loper, dit keer wederom vanuit Parijs! En ik weet nu al: het gaat weer geweldig worden om met zo’n waanzinnig tof team van allemaal zeer gedreven mensen door een prachtig landschap te mogen lopen, in zo’n geweldige sfeer en…het allerbelangrijkste….voor zo’n waanzinnig doel!

Ik loop heel trouw 3 x per week hard en ben inmiddels druk in training voor mijn allereerste hele marathon op 8 april 2018 in Rotterdam. Of dat gaat lukken … aan mijn motivatie zal het in ieder geval niet liggen! En daarna dus goed getraind richting Roparun op 19, 20 en 21 mei 2018. Leuke bijkomstigheid is dat mijn man Imre dit jaar wederom voor de 2e keer mee gaat als begeleider. In eerste instantie was hij al enorm enthousiast geworden door mijn verhalen van Roparun 2015, maar na zijn eigen ervaringen als begeleider vorig jaar is dit enthousiasme alleen maar verder gegroeid. Supergaaf om deze uitdaging samen te mogen beleven!
Maar mijn allergrootste drijfveer blijft natuurlijk: Me inzetten voor dit super goede doel, en er heel veel geld mee te verdienen. Zodat zoveel mogelijk kankerpatiënten deze ziekte uiteindelijk , net als ik…kunnen overwinnen! Daar gaan we voor met Team Lekkerkerk!