Terugblik Roparun

De rollercoaster is gestopt… we zijn allemaal alweer een paar dagen thuis na de Roparun. Het duurt altijd even tot zo’n weekend is gaan bezinken. Maar nu kan ik terugkijken op een fantastisch resultaat. We hebben het afgelopen jaar ontzettend veel acties gedaan, om zoveel mogelijk geld op te halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Je weet nooit hoeveel geld je ophaal, we hadden dit keer ook geen doel voor ogen. Alleen als je op de 5.000 zit wil je naar de 10.000 ect. En…. het is meer dan we ooit konden dromen! Dit is niet alleen door alle acties gekomen, maar door alle geweldige sponsors/donaties van de afgelopen maanden. Hoe we iedereen moeten bedanken weten we niet, maar bij deze nogmaals HARTELIJK DANK voor alle gulle en geweldige bedragen die binnen zijn gekomen voor het goede doel. GE-WEL-DIG!

Wij zijn erg trots op ons team. We hebben de Roparun met vlag en wimpel doorstaan. De bivaklocaties waren top, ook voor de eigenaren/toezeggers hartelijk dank voor alle gastvrijheid!

Met minimale pijntjes zijn we met z’n allen over de finish gekomen op de Binnenrotte in Rotterdam. Een geweldig resultaat, met een geweldig bedrag, dit is waar we het uiteindelijk voor doen: €21.825,09 !!!!!!! 🙂