2018-2019

“KRIMPENERWAARDSE KINDEREN IN AKTIE VOOR DE ROPARUN”

In de afgelopen én komende weken zijn heel veel kinderen in de Krimpenerwaard actief voor de Roparun. Dat is natuurlijk geweldig om te zien. Zo hebben de kinderen van ‘Kinderopvang Schoonhoven’ in de voorjaarsvakantie hun uiterste best al gedaan om geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Zo hebben zij heerlijke koekjes gebakken en verkocht, hadden ze een grabbelton én hebben ze een geslaagde sponsorloop gehouden. Geweldig!👍🏻😍

Kinderopvang Schoonhoven steunt Roparunteam Lekkerkerk

Ook op OBS ‘t Schateiland in Lekkerkerk en op OBS ‘Kiezel & Kei’ in Bergambacht zijn kinderen (én leerkrachten) deze week zeer actief geweest. Een aantal teamleden hebben voorafgaand aan een sponsorloop die op beide scholen gehouden wordt, echte hardloopclinics gegeven. Voor veel kinderen best even wennen als je hard wilt lopen maar je moet armoefeningen doen of als je graag grote stappen neemt maar juist kleine  stapjes moet nemen bij de ladderoefening. Maar, het enthousiasme was er niet minder om! Wat een geweldige inzet van de kinderen hebben we mogen ervaren. Dat belooft wat

Voor de komende 4 sponsorlopen, te weten:

– 5 april: Schateiland Lekkerkerk

– 9 april: Prins Bernhardschool Lekkerkerk

– 12 april: Kiezel & Kei Bergambacht

– 12 april: Eben Haëzer Lekkerkerk

Als alle kinderen nét zo enthousiast hun sponsorlijsten laten invullen en binnenkort de sponsorloop gaan lopen, dan gaan we met elkaar heel veel zieke mensen een beetje blijer maken.

Zet hem op jongens en meisjes, er wordt op jullie gerekend!💪🏻

Valentijns-ontbijtactie

Ook onze tweede actie is intussen afgerond, en zijn we intussen gestart met onze volgende actie maar over dat laatste verderop meer.

Het idee was, om omstreeks 14 februari ’s morgens vroeg ontbijtjes te gaan bezorgen, we zijn op zoek gegaan naar middenstanders die bereid waren om gratis en voor niets de verpakking en de inhoud voor de ontbijtpakketten te leveren, dat wil o.a. zeggen 2250 broodjes, 750 eieren, 750 plakken kaas, 750 plakken ham, 750 cupjes jam, 750 flesjes verse jus de orange, 750 papieren tasjes, 750 papieren hartjes, 750 stukjes fruit en 1500 koekjes, er werd zeer enthousiast op ons verzoek gereageerd, uitgangspunt was dat we zouden proberen 750 ontbijtjes voor een bedrag van €4,50 per stuk aan de man/vrouw te brengen, nou dat lukte fantastisch, zo goed dat we tussentijds nog snel spullen voor 100 extra ontbijtjes erbij moesten vragen, later werden het er in totaal ruim 1000 stuks en nog schrokken onze sponsoren niet terug, fantastisch.

Ook het op tijd bezorgen van de ontbijtjes was een hele uitdaging, maar ook dat is weer gelukt, aan veel blije en verraste mensen (met dank aan onze middenstanders) een ontbijtpakket mogen overhandigen.

Opbrengst ruim €4700

Filmpje !!

Shirtsponsoractie

Onze eerste actie om voor de editie 2019 sponsorgeld te verzamelen is een enorm succes geworden.

Bij deze actie hebben we T-shirts gekocht welke door de teamleden zelf zijn betaald, en zijn we op zoek gegaan naar bedrijven welke tegen betaling hun bedrijfslogo op onze shirts wilden laten aanbrengen en dat is geweldig goed gelukt, ook hebben we een drukker gevonden welke geheel belangeloos de shirts op een fraaie wijze heeft bedrukt, de namen van deze bedrijven vind je op onze site en uiteraard op onze shirts.

De shirts worden met trots door ons gedragen tijdens onze acties, hardloopwedstrijden in de regio en zelfs in het buitenland, (vakantiefoto’s getuigen daarvan) en uiteraard tijdens onze Roparun.

De opbrengst van deze actie €10.000

Wellicht ten overvloede; dit bedrag gaat volledig naar het goede doel.